Homepage  / Vedete româneşti

Primele imagini cu Antonia în rol de polițistă, în filmul lui BRomania. „Îi bat pe toți”

Primele imagini cu Antonia în rol de polițistă, în filmul lui BRomania. „Îi bat pe toți”
4

de Cătălina Matei,

După ce a lansat filmul „Teambuilding” în urmă cu o lună, compania de producție a lui Matei Dima (BRomania) are în desfășurare și alte două producții. Una dintre ele este comedia „Haita de acțiune”, în care Antonia are unul dintre rolurile principale. Deja au apărut primele imagini din film, în care cântăreața poartă uniforma de polițistă.

După ce a lansat la sfârșitul lui septembrie comedia „Teambuilding”, Vidra Productions, compania lui Matei Dima alias BRomania, pregătește pentru perioada următoare încă două filme noi: „Romina VTM” și „Haita de acțiune”. Cel din urmă se va lansa anul viitor și îi are în roluri principale anunțate până acum pe Antonia, Matei Dima și Anca Dumitra.

Filmările sunt în plină desfășurare, iar contul oficial de Instagram al producției au apărut deja primele imagini cu Antonia, ba chiar și un scurt video. Cântăreața joacă rolul unei polițiste puse pe fapte mari.

În film mă cheamă Oli și sunt polițistă mai dură. Mă enervez foarte, foarte ușor, n-am răbdare și… îi bat pe toți!”, spune Antonia în filmulețul postat pe Instagram.

Alături de ea, tot în rol de polițiști, apar și Matei Dima și Vlad Brumaru.

haita-de-actiune-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Despre ce este vorba în film? Dintr-o prezentare pe pagina oficială de Facebook a producției reiese că filmul „Haita de acțiune”, scris și regizat de Vali Dobrogeanu, este o satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel (Vlad Brumaru), un polițist de etnie rromă aflat în prima lui zi de serviciu. El își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera îi este pusă în pericol înainte să înceapă, din cauza partenerului său, Denzel (Matei Dima).

Am o chimie foarte bună cu Matei pe cameră și sperăm ca și oamenii care vor veni la cinema să vadă asta. Îmi place faptul că acest film va avea multă acțiune și faptul că o să mă bat foarte mult în film. Vreau să mă antrenez și să mă pregătesc cât mai mult pentru acest rol” , spunea Antonia recent.

Antonia, despre planurile de nuntă

De mai bine de 10 ani, Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Velea și împreună au doi băieți, pe Dominic și pe Akim. Din căsătoria cu Vincenzo Castellano, artista mai are o fetiță, pe Maya. Cu trei copiii, programul artistei este extrem de încărcat, însă reușește să împace în același timp și viața de famile și cariera muzicală.

Cât despre o căsătorie… „Nu am decis încă. Dar veți afla atunci când este oficial”, ne-a declarat Antonia într-un interviu cu ceva timp în urmă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton