Homepage  / Cinema / Vedete străine

Primele imagini cu Charlize Theron din filmul „Doctor Strange în Mutliversul Nebuniei”. Actrița o interpreteză pe Clea

Primele imagini cu Charlize Theron din filmul „Doctor Strange în Mutliversul Nebuniei”. Actrița o interpreteză pe Clea

de Cătălina Matei,

Unul dintre cele mai așteptate filme de ficțiune, „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” / „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, a avut premiera pe 6 mai, iar fanii francizei au ocazia să o vadă și pe Charlize Theron alături de restul distribuției. Actrița, care o interpretează pe Clea, o ființă cu puteri magice impresionante, a postat pe contul său de Instagram două imagini cu ea în rolul personajului.

Charlize Theron (46 de ani) joacă alături de Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor și Benedict Wong în recent lansatul film „Doctor Strange în Mutliversul Nebuniei”, iar personajul său reprezintă una dintre cele mai așteptate apariții.

Clea este o ființă cu o putere magică imensă, datorită descendenței sale, conectată la rasa ființelor interdimensionale, cunoscută sub numele de Faltine. Este nepoata lui Dormammu, unul dintre cele mai intrigante personaje din primul film al seriei. Iar înfățișarea ei este una hipnotizantă, iar de acest lucru ne putem convinge și din imaginile pe care  Charlize Theron le-a publicat pe contul său de Instagram.

Faceți cunoștință cu Clea”, a scris actrița în dreptul imaginilor.

Ce se întâmplă în „Doctor Strange în Mutliversul Nebuniei”?

Conștient de așteptările fanilor (intensificate de pandemie) cu privire la noua poveste a lui Dr. Strange, regizorul Sam Raimi aruncă în joc, în acest nou „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” / „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (2022), un portal către un multivers absurd și amenințător. În această complicată aventură, charismaticul Dr. Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) folosește o vrajă interzisă, care îl propulsează într-o nouă dimensiune.

Aici, el este nevoit să înfrunte nu doar adversari puternici, precum Karl Mordo (Chiwetel Ejiofor), ci și ceva mult mai înspăimântător: propria versiune întunecată, chinuită de cele mai negre coșmaruri.

Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” / „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” este primul film din universul Marvel care cuprinde și o componentă horror. Regizorul Sam Raimi, care nu a mai regizat de la „Grozavul și puternicul Oz” (2013) încoace, s-a inspirat pentru accentele macabre ale poveștii din romanul horror SF al celebrului H.P. Lovecraft, „În munții nebuniei” / „At the Mountains of Madness” (tradus și la noi), dar și din câteva scene clasice din filmele lui Steven Spielberg.

Charlize Theron joacă și în „Fast X”

Între timp, actrița originară din Africa de Sud filmează de zor pentru pelicula „Fast X”. Charlize își reia rolul Cipher, interpretat și în 2017, în „The Fate of the Furious”, și în „F9: The Fast Saga”, din 2021. De altfel, va juca atât în cea de-a 10 producție a seriei cât și în cea de-a 11-a, care va fi ultima din seria „Fast & Furious”.

De curând, Charlize a publicat tot pe contul ei de Instagram și o fotografie în care apare alături de Jason Momoa, proaspăt intrat în distribuția din „Fast X”.

„Fast X” va apărea în cinematografe pe 19 mai 2023.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton