Homepage  / Vedete româneşti

Primele imagini cu concurenții, la filmările pentru America Express 2024. Cursa de pe Drumul Soarelui a început

Primele imagini cu concurenții, la filmările pentru America Express 2024. Cursa de pe Drumul Soarelui a început
4

de Roxana Mirea,

Au fost publicate primele imagini cu concurenții, la America Express 2024. Filmările pentru show-ul de la Antena 1 sunt în toi, iar cele 9 echipe trăiesc aventura vieții lor. Cursa a început deja în Columbia, iar următoarele destinații vor fi Ecuador și Argentina. În plus, și Irina Fodor a publicat noi imagini de la filmările pentru America Express 2024.

Primele imagini cu concurenții, la America Express 2024

Cursa a început! Primele imagini cu concurenții, la America Express 2024, au fost publicate recent pe pagina oficială de Instagram a show-ului de la Antena 1. Trei echipe din cele nouă au fost surprinse la careu, cu ghiozdanele în față, pregătite de cursă. Este vorba despre Romică Țociu și băiatul lui, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

primele-imagini-cu-concurentii-la-america-express-2024-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

De asemenea, și Irina Fodor a publicat noi imagini de la filmările pentru America Express 2024. „La etajul 42, în capitala muzicii salsa”, a scris ea pe Instagram.

Cine sunt concurenții de la America Express 2024

Filmările pentru „America Express – Drumul Soarelui” sunt în toi. Cele 9 echipe, pe care TVmania le-a dezvăluit în exclusivitate, trăiesc aventura vieții lor în America Latină. Prima lor oprire este Columbia, sudul acestei țări mai precis, unde se va filma până la jumătatea lunii iunie. Apoi traseul va puncta Ecuador și Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt vedetele care participă la America Express 2024.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton