Homepage  / Vedete străine

Primele imagini cu Jenna Jameson după ce a fost externată. Ce folosește pentru a putea merge

Primele imagini cu Jenna Jameson după ce a fost externată. Ce folosește pentru a putea merge
5

de Roxana Mirea,

Jenna Jameson nu a primit un diagnostic clar în legătură cu boala de care suferă. Fosta actriță de filme pentru adulți a fost externată din spital și este fericită să fie acasă. Jenna Jameson se recuperează, însă tot nu se poate descurca de una singură. Aceasta folosește un cadru de mers pentru a se putea deplasa.

Jenna Jameson folosește un cadru de mers

Jenna Jameson, fosta actriță de filme pentru adulți, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit luni că folosește acum un cadru de mers. Aceasta se luptă cu o boală misterioasă care a făcut-o incapabilă să se descurce singură.

„Devenind mai puternică!”, a scris Jenna Jameson la Instagram Story, alături de o fotografie în care apare folosind un cadru de mers, potrivit Page Six.

Aceasta a spus săptămâna trecută că a fost țintuită la pat din cauza bolii ei debilitante. Până acum, medicii nu au putut determina care este motivul afecțiunii actriței.

„Sunt încă bolnavă, după cum puteți vedea. Sunt în pat, dar sunt acasă, ceea ce este foarte bine. Am dormit mult. Nu știm exact ce se întâmplă. Încă nu pot să stau în picioare, dar mă simt mai bine și lucrurile merg mult mai bine, așa că vă mulțumesc pentru susținere”, a spus ea într-un videoclip pe Instagram.

Jenna-Jameson-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Boala Jennei Jameson rămâne un mister

Jameson a petrecut o lună întreagă într-un spital din Hawaii – unde locuiește cu familia ei – în timp ce o echipă de medici a încercat să găsească un diagnostic. La începutul lunii ianuarie, partenerul ei Lior Bitton, în vârstă de 48 de ani, a vorbit despre cum i s-a făcut rău fostei actrițe de filme pentru adulți.

Nu se simțea prea bine. A tot vomat timp de câteva săptămâni și a mers la spital săptămâna trecută, dar după ce i-a fost făcută o ecografie, medicii au trimis-o acasă. Apoi, când s-a întors acasă, nu se putea ține pe picioare. Nu a putut să meargă nici la baie. Eu trebuia să o ridic și s-o duc în pat. Și apoi, în aproximativ două zile, lucrurile s-au înrăutățit și nu a mai putut merge”, a povestit Lior Bitton, într-un video publicat pe pagina de Instagram a partenerei sale.

Inițial, medicii au crezut că Jenna suferă de o tulburare neurologică rară numită Sindromul Guillain-Barré, dar, între timp, au explus această posibilitate.

Jameson a dezvăluit pe 22 februarie că a fost externată din spital cu mai multe cunoștințe despre afecțiunea de care suferă.

Încă mai am multe analize de făcut, dar se pare că este ceva în neregulă cu nervul meu femural. Asta îmi afectează puterea în picioare”, a spus ea pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton