Homepage  / Filme Online

Primele imagini cu Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon din filmul cu același nume. Când este premiera

Primele imagini cu Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon din filmul cu același nume. Când este premiera

de Roxana Mirea,

Primele imagini cu Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”, regizat și produs de Ridley Scott după un scenariu scris de David Scarpa. Filmul prezintă ascensiunea la putere a conducătorului francez, iar fanii se așteaptă la o altă performanță incredibilă din partea lui Joaquin Phoenix, care îl interprtează pe Napoleon.

Primele imagini cu Joaquin Phoenix în filmul Napoleon

Au sosit primele imagini cu Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon” al lui Ridley Scott. Reunindu-i pe regizor și actor după filmul „Gladiator” din 2000, viitoarea epopee istorică îl are în prim plan pe Phoenix în rolul lui Napoleon Bonaparte, alături de Vanessa Kirby, nominalizată la Oscar, în rolul împărătesei Joséphine. Din distribuție, face parte și Matthew Needham, din „House of the Dragon”. Filmul „Napoleon” va fi lansat în cinematografe de Sony pe 22 noiembrie 2023, înainte de a ajunge pe Apple TV+ la o dată ulterioară, potrivit screenrant.com.

Luni, în timpul evenimentului WWDC 2023 Keynote, Apple a dezvăluit primele imagini din filmul „Napoleon”, care îl prezintă pe Joaquin Phoenix în rolul liderului militar francez, cu un aer morocănos la bordul unei nave mari. Urmăriți filmarea de mai jos (începând cu 1:37:28):

În prima reclamă pentru Apple Vision Pro (prin intermediul lui Brian Roemmele, pe Twitter), există, de asemenea, câteva imagini suplimentare care îl arată pe Napoleon, interpretat de Joaquin Phoenix, în timp ce se află în luptă (găsiți imaginile începând cu cu minutul 0:17):

La ce să ne așteptăm de la filmul „Napoleon”

Scris de David Scarpa de la All the Money in the World, filmul „Napoleon” va urmări ascensiunea fulminantă a liderului militar francez la putere prin prisma relației volatile cu soția sa, împărăteasa Joséphine. Cu toate acestea, niciun film despre Napoleon nu ar fi complet fără a surprinde faimoasele sale bătălii, ambiția nemiloasă și mintea sa strategică de lider militar, deoarece este cunoscut pentru aceste trăsături. În primele imagini cu Napoleon, liderul militar pare să se îmbarce într-o călătorie navală pentru a cuceri o mare parte din Europa, în timp ce, în același timp, merge în luptă călare, demonstrându-și abilitățile atât pe uscat, cât și pe mare.

Deși legendarul regizor are acum 85 de ani, primele imagini din „Napoleon” sugerează că ar putea fi cea mai ambițioasă și plină de acțiune epopee istorică a lui Scott de până acum. Se pare că filmul va relata în detaliu multe dintre acțiunile lui Napoleon pentru cucerirea Europei. Cu starul din „Joker”, câștigător al premiului Oscar, interpretându-l pe Napoleon, publicul ar trebui să se aștepte, fără îndoială, la o altă performanță incredibilă din partea lui Phoenix. După ce va fi lansat în cinematografe în această toamnă, „Napoleon” ar trebui să înceapă să fie difuzat pe Apple TV+ la începutul anului 2024.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton