Homepage  / Vedete / Vedete străine

Primele imagini cu Linda Evangelista, după procedurile estetice eșuate. Cum arată acum supermodelul

Primele imagini cu Linda Evangelista, după procedurile estetice eșuate. Cum arată acum supermodelul
14

de Andra Stana,

Cândva unul dintre cei mai fotografiați oameni din lume, supermodelul Linda Evangelista a trăit în izolare în ultimii 5 ani. Supermodelul trăiește o dramă, după ce chipul ei a avut de suferit în urma unor proceduri estetice eșuate, scrie People.com.

Astăzi în vârstă de 56 de ani, celebrul supermodel s-a izolat în casă o bună bucată de vreme. Asta după ce procedura numită CoolSculpting și-a pus amprenta asupra feței sale. Abia acum, într-un material în revista People, modelul și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama prin care a trecut.

În interviul citat, Evangelista a vorbit sincer despre durerea emoțională și fizică care i-a marcat viața în ultimii cinci ani. Aceasta susține că terapia CoolSculpting – o procedură populară de „înghețare a grăsimii”, aprobată de FDA, care a fost promovată ca o alternativă neinvazivă la liposucție – „a desfigurat-o în mod brutal”.

În septembrie 2021, supermodelul a dat în judecată compania mamă a CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc.. A cerut despăgubiri de 50 de milioane de dolari și a susținut că nu mai poate munci, ca urmare a celor 7 ședințe de CoolSculpting efectuate în cabinetul unui dermatolog, în perioada august 2015 – februarie 2016.

Linda-Evangelista-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Linda Evangelista: „Nu mai pot trăi așa”

După cinci ani de izolare, Evangelista a găsit curajul de a arăta tuturor care sunt riscurile procedurilor estetice.

„Mi-a plăcut să fiu pe podium. Acum mă tem să mă întâlnesc cu cineva pe care îl cunosc. Nu mai pot trăi așa, ascunsă și rușinată. Pur și simplu nu mai puteam trăi în această durere. Sunt dispusă să vorbesc în sfârșit”, a declarat supermodelul. 

La trei luni de la tratamente, Evangelista a început să observe umflături în zona bărbiei, coapselor, dar și zona pieptului. Aceleași zone pe care și-a dorit să le micșoreze creșteau brusc. Și se întăreau. Apoi zonele au amorțit.

„Am încercat să repar problema singură, crezând că făceam ceva greșit”, a spus Evangelista. Pentru început, ea a apelat la diete și la sport. „Am ajuns în punctul în care aproape nu mai mânca deloc. Am crezut că îmi pierd mințile.”, a explicat Linda Evangelista în interviul citat.

În cele din urmă, în iunie 2016 a mers la medicul ei. „Mi-am dat jos halatul în fața lui”, își amintește ea. „I-am spus: «Nu am mâncat, mor de foame. Ce greșesc?»”. Atunci, specialistul i-a pus diagnosticul de hiperplazie adipoasă paradoxală (HAP).

Am spus: «Ce naiba este asta?» Și mi-a spus că nu trebuie să țin dietă și că niciun fel de exerciții fizice nu va remedia asta.”

Vrea să primească despăgubiri de 50 de milioane de dolari

Fostul supermodel Linda Evangelista a cerut despăgubiri de 50 de milioane de dolari de la compania Zeltiq. Aceasta ar fi responsabilă de procedura estetică despre care Evangelista spune că a desfigurat-o.

Prin interviul acordat People, Evangelista își dorește să ajute alți oameni.

„Sper să pot scăpa de rușine și să ajut alți oameni care se află în aceeași situație ca mine”, spune ea. „Ăsta este țelul meu.”

Ea spune că acesta este unul dintre motivele principale pentru care a povestit despre problemele ei, pe Instagram, anul trecut. Evangelista a susținut că tratamentul urmat „i-a crescut, nu a scăzut” țesutul adipos și a lăsat-o „diformă pentru totdeauna”, chiar și după ce a fost supusă ulterior la două „intervenții chirurgicale dureroase, nereușite, de corecție”.

În timp ce Evangelista luptă zilnic să recâștige ceea ce a pierdut, ea a conștientă de un singur lucru: „Nu mă mai ascund”.

Modelul Linda Evanghelista a făcut parte, în anii ʼ90, alături de Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington și Tatjana Patitz, în grupul celor 5 supermanechine mai cunoscute și mai bine plătite decât actrițele hollywoodiene, cu contracte care depășeau 10.000 de dolari pe zi. A avut relații cu celebrități precum actorul Kyle MacLachlan („Twin Peaks”), fotbalistul Fabien Barthez sau miliardarul  François-Henri Pinault, soțul actriței Salma Hayek, cu care are un băiat de 15 ani.

Sursa foto: Hepta, Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton