Homepage  / Seriale / Seriale americane

Primele imagini cu Meghan Markle din ultimul episod al serialului „Costume”

Primele imagini cu Meghan Markle din ultimul episod al serialului „Costume”

de Redactia Tvmania

În timp ce Meghan Markle (36 de ani) și Prințul Harry (33 de ani) se pregătesc de nuntă, ultimul episod al sezonului 7 din serialul „Costume”/„Suits” a ajuns la final în Statele Unite.

USA Network a difuzat miercuri, 18 aprilie ultimul episod în care am putut-o vedea pe actrița Meghan Markle. Pentru sezonul al optulea, producătorii speră să suplinească dispariția actriței aducând-o în distribuție pe Katherine Heigl, pe care o știm din „Anatomia lui Grey” (dr. Izzie Stevens). Aceasta din urmă nu va avea același rol cu Meghan, ci va interpreta un personaj cu totul nou.

 

În ultimul episod al sezonului Meghan Markle a fost surprinsă în rochie de mireasă în fața altarului, alături de actorul Patrick J. Adams, cel care îi este partener în serial. Actrița a purtat o rochie de prințesă, iar cadrul a fost unul extrem de romantic.

 

Meghan Markle a renunțat la actorie înainte de nunta cu prințul Harry, acesta fiind ultimul său rol. Canalul USA Network a comandat oficial un spin-off centrat pe personajul Jessica Pearson, interpretat de Gina Torres, în „Costume” / „Suits”. Finalul sezonului 7 al serialului-mamă va servi de episod introductiv.

Vă reamintim că Meghan Markle va deveni anul acesta soția Prințului Harry, iar actrița a renunțat deja la rolul din serialul care a făcut-o celebră. La rândul său, Patrick J. Adams, care i-a dat viață lui Mike Ross în serial timp de mai bine de 100 de episoade, a anunțat că nu și-a prelungit contractul și va ieși din poveste la finalul seriei șapte. Adams a recunoscut că și-a dat seama pe la jumătatea sezonului actual că vrea să renunțe la proiect. Printre motivele menționate de actorul de 36 ani se numără și faptul că ar fi trebuit să stea departe de proaspăta lui soție, starul din „Pretty Liars”, Troian Bellisario. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton