Homepage  / Vedete străine

Primele imagini cu Nicolas Cage în rolul lui Dracula. Transformarea este uluitoare

Primele imagini cu Nicolas Cage în rolul lui Dracula. Transformarea este uluitoare

de Roxana Mirea,

Nicolas Cage îl interpretează pe contele Dracula în viitorul film „Renfield”. Celebrul actor a fost surprins în costumul celebrului vampir în timpul filmărilor din New Orleans. Într-o pauză de la filmări, Nicolas Cage a fost fotografiat de paparazzi în pielea lui Dracula, iar tranformarea este una uluitoare.

Primele imagini cu Nicolas Cage în rolul lui Dracula

Viitorul film produs de Universal îl va avea în rolul principal pe Renfield, care va fi jucat de Nicholas Hoult, alături de care îl vom vedea pe Nicolas Cage, în rolul lui Dracula. Recent, Nicolas Cage a fost surprins în costumul lui Dracula, în New Orleans.

Actorul, în vârstă de 58 de ani, a fost pozat de paparazzi într-o pauză de filmare, în care cu greu își butona telefonul din cauza unghiilor lungi și ascuțite pe care le poartă în peliculă, scrie filmenow.ro. De asemenea, pentru ca transformarea să fie completă, actorul avea buzele mov, pilea palidă, colți de vampir și unghii lungi, false. În plus, el era îmbrăcat într-un costum roșu închis, din catifea, pe care l-a accesorizat cu un pandantiv imens la gât și multe inele cu pietre pe degete.

Având în vedere transformarea actorului, cu siguranță fanii lui de-abia așteaptă să-l vadă în rolul lui Dracula. În decembrie, el a spus că vrea să-i aducă lui Dracula un plus pe care nu l-am mai văzut pe micile ecrane până acum.

Vreau să iasă în evidență într-un fel unic față de cum am văzut acest personaj jucat până acum, așa că mă gândesc să mă concentrez pe mișcările lui. (…) Vreau să văd ce putem explora din punct de vedere al mișcării și al vocii„, spunea starul de la Hollywood.

Despre filmul „Renfield”

Filmul este centrat în jurul lui Renfield. R.M. Renfield este servitorul lui Dracula, un personaj fictiv creat de Bram Stoker în celebrul său roman „Dracula”, scris în 1897. Acesta era închis într-un azil de nebuni, fiindcă se credea că suferă de delir și halucinații, dar era, de fapt, slujitorul lui Dracula, fiind, la rândul lui, un vampir înspăimântător.

De-a lungul timpului, Renfield a fost reprezentat în filme, cărți, piese de teatru și producții de televiziune, fiind interpretat de nume celebre, printre care Alexander Granach, Dwight Frye, Klaus Kinski, Jack Shepherd, Tony Haygarth, Tom Waits, Peter MacNicol, Simon Ludders, Samuel Barnett sau Mark Gatiss. În 1992, psihologul Richard Noll a folosit, inițial în glumă, termenul „sindromul Renfield” pentru a descrie vampirismul clinic.

„Renfield” este regizată de Chris McKay și este programată să apară în 2023.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton