Homepage  / Vedete / Vedete străine

Primele imagini cu Regina Elisabeta a II-a din timpul izolării

Primele imagini cu Regina Elisabeta a II-a din timpul izolării

de Redactia Tvmania

Reprezentanții Casei Regale au făcut publice pe rețelele de socializare primele fotografii cu aceasta de când s-a retras la Castelul Windsor, după ce a început pandemia de coronavirus.

Iar fotografiile sunt extrem de spectaculoase deoarece o înfățișează pe Regina Elisabeta a II-a călărind un ponei Fell, pe nume Balmoral Fern. Pasiunea pentru cai și echitație nu este secretă, fiind și una dintre activitățile preferate ale Reginei din această perioadă. În 1953, calul acesteia, Choir Boy, a câștigat The Royal Hunt Cup. Cea mai semnificativă victorie a fost în 2013 când calul ei, Estimate, a câștigat The Gold Cup la competiția Royal Ascot, Regina devenind astfel primul monarh aflat la putere care obține această victorie.

Încă din luna martie, Regina Elisabeta a II-a a decis să se izoleze la Castelul Windsor alături de Ducele de Edinburgh.

La începutul lunii mai, Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie surprinzătoare, și anume de a se retrage din viața publică, cel puțin până în toamna acestui an. Conform spuselor unui purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham, „Regina va continua să fie ocupată și va oferi îndrumarea corespunzătoare cerințelor.” Va fi foarte puțin probabil să o vedem pe Regina Elisabeta a II-a în afara incintei Castelului Windsor în următoarele luni, iar acest lucru a dus la speculații în legătură cu prezența ei la angajamentele publice pe care le avea programate până în toamnă.

Luând în considerare riscul adus de pandemia actuală, surse de la Palatul Buckingham au precizat că Regina și-a anulat orice angajament programat în următoarea perioadă și nu va părăsi Castelul Windsor, cel mai probabil până în toamna lui 2020.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton