Homepage  / Televiziune

Primele imagini de la filmările pentru „Protevelion” la PRO TV. Amalia Enache: „Petrecem Revelionul împreună și va fi SENZAȚIONAL!”

Primele imagini de la filmările pentru „Protevelion” la PRO TV. Amalia Enache: „Petrecem Revelionul împreună și va fi SENZAȚIONAL!”
9

de Roxana Mirea,

După mulți ani, Pro TV revine la spectacolul special de revelion. Prezentatorii vor fi Pavel Bartoș și Raluka. Filmările pentru Protevelion sunt deja în toi, iar Amalia Enache a publicat primele imagini de la programul de revelion de la Pro TV și promite că totul va fi „senzațional”.

Primele imagini de la spectacolul de revelion al Pro TV, Protevelion

Pro TV își propune să aducă bucurie în casele oamenililor la sfârșit de 2021, cu un spectacol special de revelion, care se va numi Protevelion. Ei bine, Gazdele PROTEVELION 2022 vor fi Pavel Bartoș, iubitul actor și prezentator al emisiunilor PRO TV și Raluka, îndrăgita cântăreață și jurată a show-ului acestei toamne, SuperStar România!

Tot felul de invitați de seamă vor fi prezenți la protevelion. Printre aceștia se vor afla atât vedete PRO TV, precum Andra, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, cât și alți artiști iubiți, ca Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și alții.

De asemenea, printre invitați se numără și Amalia Enache, care a publicat primele imagini de la Protevelion, îmbrăcată fiind într-o rochie superbă, roșie.

„Am o certitudine: petrecem Revelionul impreuna, la Pro Tv si va fi SENZATIONAL! Am verificat din toate sursele si cu ochii mei! Smiley, Neti Sandu, Irina Rimes, Andrei Aradits, Palimariu Magda, Mihaela Bilic”, a scris Amalia Enache pe Facebook.

În plus, în imaginile publicate de Amalia Enache îi mai putem vedea și pe Majda, Horia Brenciu, dar și pe actrița Carmen Tănase, care apare îmbrăcată în costumul personajului celebru din „Inimă de țigan”, Flăcărica.

Primele-imagini-de-la-filmarile-pentru-spectacolul-de-revelion-al-Pro-TV-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton