Homepage  / Televiziune

Primele imagini de la Protevelion 2023! Ce ținute spectaculoase au îmbrăcat Andreea Esca și Andra

Primele imagini de la Protevelion 2023! Ce ținute spectaculoase au îmbrăcat Andreea Esca și Andra
14

de Roxana Mirea,

Noaptea dintre ani se apropie cu pași repezi, căci doar două luni ne mai despart de momentul în care îi vom ura bun-venit anului 2023. Ei bine, teleleviziunile au început deja să se pregătească pentru Revelion. Filmările pentru Protevelion 2023 sunt în toi, iar Andreea Esca și Andra au publicat primele imagini.

Primele imagini de la Protevelion 2023

Anul trecu, Pro TV a revenit la spectacolul special de Revelion, spre încântarea telespectatorilor. Chiar dacă mai sunt în jur de două luni până când vom spune „La mulți ani 2023”, postul TV s-a pregătit temeinic pentru un program special de Revelion. Așadar, vedetele Pro TV și nu numai au îmbrăcat ținutele festive, elegante și strălucitoare, și au sărbătorit Revelionul. Andreea Esca a publicat deja primele imagini de la Protevelion 2023.

Cântăm, dansăm, râdem, ne pregătim ținutele (chiar le coasem pe noi) și gata pentru filmările de Revelion! La PRO TV. Aici, o parte din gașcă! Voi? V-ați făcut planuri pentru noaptea către 2023?”, a scris Andreea Esca pe Facebook, în dreptul unor imagini în care apare alături de Andi Moisescu și Amalia Enache.

primele-imagini-de-la-protevelion-2023-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Printre invitații de la Protevelion 2023 se numără și Andra.

Nu știu cum a zburat timpul anul acesta, dar iată că deja sunt la înregistrări pentru… Revelion! Mai sunt câteva săptămâni. Chiar, voi aveți planuri pentru noaptea dintre ani?”, a scris artista pe Instagram.

primele-imagini-de-la-protevelion-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

De asemenea, și Lidia Buble a sărbătorit Revelionul la Pro TV. „Ce bine e la Revelion! Chiar sunt norocoasă pentru că anul ăsta o să-l sărbătoresc de două ori. O dată pe scenă, alături de oamenii fani și prietenii mei și o dată aici, la Protevelion. O să vă placă mult pentru că vor fi niște momente absolut superbe și neașteptate pentru că la unele momente, inclusiv eu am rămas mască”, a spus Lidia Buble pe Instagram, la Insta Story.

primele-imagini-de-la-protevelion-2023-3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 14

Printre vedetele care participă la Protevelion 2023 se numără și Pavel Bartoș, Cosmin Seleși, Raluka, Andra Marinescu, Emily Burghelea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton