Homepage  / Uncategorized / HBO

Primele imagini de la reuniunea Harry Potter. Cum au fost surprinși Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint

Primele imagini de la reuniunea Harry Potter. Cum au fost surprinși Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint
12

de Roxana Mirea,

Primele imagini de la reuniunea Harry Potter. Surpriză pentru fanii „Harru Potter”. HBO Max a publicat prima imagine cu Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint – actorii care i-au interpretat pe Harry Potter, Hermione Granger și Ron Weasley – din „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”. De asemenea, a fost lansat și primul teaser, iar în imagini o putem zări pe Emma Watson pe peronul 9 si ¾.

Primele imagini de la reuniunea Harry Potter

Trei dintre cei mai faimoși absolvenți ai Hogwarts se întorc în sălile școlii pentru o reuniune, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea filmului „Harry Potter și Piatra Filozofală”. Ei bine, în sfârșit am putut să-i vedem din nou împreună pe Ron Weasley, Hermione Granger și Harry Potter, fantasticul trio de la Hogwarts. Recent, HBO Max a publicat o fotografie cu Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint – actorii care i-au interpretat pe tinerii vrăjitori îndrăzneți enumerați mai sus – de pe platourile de filmare ale „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”. Aceștia se află în ceea ce pare a fi sala comună a casei Gryffindor.

Retrospectiva specială va spune povestea realizării celor 8 filme „Harry Potter”, prin interviuri aprofundate și conversații cu echipa și actorii. „Return to Hogwarts” vine la două decenii după lansarea primului film al franzicei și la aproximativ 10 ani după premiera ultimului film, „Harry Potter și Talismanele Morții – Partea 2”.

Teaser special pentru reuniunea Harry Potter

Programul este regizat de Chris Columbus şi va avea premiera la HBO Max pe 1 ianuarie 2022. De asemenea, programul special va fi difuzat, în primăvară, şi pe TBS şi Cartoon Network înaintea debutului în cinematografe al „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”, o producție Warner Bros. Pictures.

Alte vedete Harry Potter care vor apărea în programul special „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” sunt Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis și Evanna Lynch.

Alan RickmanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În plus, pe 6 decembrie, HBO Max a publicat și primul teaser al „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”, spre bucuria fanilor. În imagini, o putem zări și pe Emma Watson pe peronul 9 si ¾.

Invitația pe care o așteptați a sosit. Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts vine la HBO Max în ziua de Anul Nou”, este descrierea teaser-ului.

Sursa Foto: Instagram HBO Max, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton