Homepage  / Seriale / Seriale americane

Primele imagini din „Obsesia Evei”, sezonul 4. Sandra Oh și Jodie Comer revin în capitolul final al serialului

Primele imagini din „Obsesia Evei”, sezonul 4. Sandra Oh și Jodie Comer revin în capitolul final al serialului

de Andra Stana,

După o lungă pauză, „Killing Eve” / „Obsesia Evei” revine cu noi episoade. Recent, a fost lansat trailerul ultimului capitol al dramei cu Sandra Oh și Jodie Comer în rolurile principale. Sezonul 4 - și ultimul - al seriei „Obsesia Evei” va fi lansat pe 27 februarie 2022, scrie usmagazine.com.

Cel de-al treilea sezon din „Killing Eve” / „Obsesia Evei” a ajuns la final în mai 2020. Astfel, după o pauză de doi ani, fanii se vor bucura din nou de prezența Sandrei Oh pe micile ecrane. La noi, serialul poate fi văzut pe HBO Go. A fost și în grila TVR, dar și la AMC.

Vedetele serialului “Obsesia Evei / Killing Eve”. nominalizat la premiile Emmy, sunt Sara Oh, actrița câștigătoare a Globului de Aur (în rolul lui Eve Polastri) și Jodie Comer, câștigătoare a premiului Emmy (în rolul lui Villanelle).

De ce ajunge „Obsesia Evei” la final, după sezonul 4

Deși thrillerul a devenit rapid unul dintre cele mai populare producții BBC, distribuția și echipa consideră că sezonul 4 este momentul potrivit pentru a pune punct poveștii.

„Încerc să nu mă gândesc prea mult la asta, sincer”, a spus Jodie Comer, care o interpretează pe Villanelle, pentru Harper’s Bazaar UK în noiembrie 2021. „Este trist, știi? Am fost cu acest personaj de foarte, foarte mult timp. Aș prefera să terminăm într-o notă bună și să ne păstrăm integritatea, în loc să continuăm și să fim dați afară.”

„Obsesia Evei a fost una dintre cele mai grozave experiențe profesionale pe care le-am avut și abia aștept să mă cufund din nou în mintea extraordinară a lui Eve”, a declarat Sandra Oh, interpreta experimentatei agente Eve Polastri. „Sunt foarte recunoscătoare întregii distribuții și întregii echipe pentru că au dat viață acestei povești și, de asemenea, le sunt foarte recunoscătoare fanilor care ne-au urmărit și care ni se vor alătura în acest incitant și imprevizibil sezon patru”, a mai spus actrița. 

Trailerul sezonului 4 din „Killing Eve”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton