Homepage  / Filme Online / Netflix

Primele imagini din sezonul 3 din „Locke & Key”. Serialul de la Netflix se încheie în 2022

Primele imagini din sezonul 3 din „Locke & Key”. Serialul de la Netflix se încheie în 2022

de Andra Stana,

Netflix a anunțat că serialul „Lockey & Key” se va încheia odată cu sezonul al treilea. Acesta va fi lansat în 2022 pe platforma de streaming. Au apărut deja și primele imagini din serial.

Netflix a confirmat. Serialul „Locke & Key” se termină anul acesta

„Locke & Key” a avut premiera la Netflix în februarie 2020. Sezonul al doilea a avut premiera în octombrie 2021. Fiecare dintre cele două sezoane lansate deja a avut câte 10 episoade.

Platforma de streaming a anunțat miercuri, 6 aprilie 2022, că serialul TV dramatic supranatural de groază se încheie anul acesta.

Producția „Lockey & Key” adaptează o serie de benzi desenate de referință scrise de Joe Hill (fiul celebrului Stephen King, devenit scriitor horror prin forțele proprii) și de Gabriel Rodriguez. Cărțile au fost publicate în perioada 2008-2013. Adaptarea este co-semnată de Carlton Cuse, care a lucrat și la „Lost” și „Bates Motel”.

Eroii principali sunt frații Locke, Tyler (Connor Jessup), Kinsey (Emilia Jones) și micuțul Bode (Jackson Robert Scott), care trec prin procesul de jelire a tatălui lor, consilier la liceu, ucis de un elev al său. Mama lor, Nina (Darby Stanchfield din „Scandal”) decide că familia se va muta din Seattle în Massachussetts, în vechiul conac al familiei Locke.

Acolo, cei doi adolescenți și fratele lor mai mic găsesc tot felul de chei magice, cu două tăișuri: îi cheamă spre aventură, dar îi și pun în pericol. 

De ce se termină „Locke & Key” în 2022

Decizia de a încheia serialul odată cu lansarea celui de-al treilea sezon a fost una comună între Netflix și co-showrunner-ii Carlton Cuse și Meredith Averill. Aceștia au imaginat un „arc de trei sezoane” pentru poveste.

Odată ce am început să lucrăm la serial, am simțit că trei sezoane sunt ideale pentru a duce povestea familiei Locke și aventurile lor din Key House la o încheiere satisfăcătoare”, au spus Cuse și Averill într-un comunicat citat de hollywoodreporter.com.

În calitate de povestitori, suntem recunoscători că am avut ocazia să spunem versiunea noastră a poveștii incredibile a lui Joe Hill și Gabriel Rodriguez exact așa cum ne-am dorit. Totuși, păstrăm cheile magice pentru uzul nostru personal.

Sezonul final, aflat în post-producție, este de așteptat să aibă premiera mai târziu în cursul anului.

Primele imagini din sezonul 3 „Locke & Key” (Netflix)

Serialul de la Netflix, lansat în februarie 2020, ajunge la final în 2022. Printr-o postare pe rețelele de socializare, platforma de streaming a anunțat că „data nu e confirmată, dar sigur vine anul ăsta”. 

Totodată, Netflix a făcut publice primele imagini din sezonul 3 „Locke & Key”. Acestea pot fi văzute la o calitate mai bună în postarea de pe Instagram, adăugată mai jos.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton