Andreea Ghițiu are 18 ani și este din localitatea Rohia, Maramureș. A urmat cursurile Școlii Populare de Artă din Baia Mare și este studentă la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, filiala Baia Mare, secția Etnologie. Visul ei este să își facă un nume în lumea muzicii și să ducă mai departe interpretarea horii cu noduri. Vrea să își pună talentul în valoare și să o cunoască mai bine pe Andra, pe care o iubește foarte mult. Spune că ar fi o onoare pentru ea dacă în viitorul apropiat ar putea să cânte o melodie cu jurata Românii au talent. Pe lângă muzică, Andreea pictează icoane și peisaje. A avut chiar și o mică expoziție la biblioteca unde lucrează mama ei.
Pe Bianca Mihai bunica a îndrumat-o să cânte. Cele două cântă împreună prin casă și ea a fost cea care le-a propus părinților Biancăi să o înscrie la cursuri de canto. Concurenta Românii au talent cântă de un an, dar nu la nivel profesionist. Face o oră de canto în fiecare săptămână. A început cu câteva festivaluri, iar de când este la liceu a cântat într-o trupă. Bianca studiază la un liceu de profil matematică – informatică intensiv și muzica este doar o pasiune. Profesorul de canto a îndrumat-o spre jazz. Mai este pasionată de scris, desen și de tot ce e frumos. Arta, în general, o atrage. Familia o susține în tot ceea ce face.
Cesima Nechifor i-a impresionat pe Smiley și Pavel Bartoș în etapa preselecțiilor, iar cei doi nu au ezitat și au apăsat butonul auriu pentru ea. Cesima este pasionată de muzică și de modeling. I-ar plăcea să fie model. A făcut parte din lotul național de gimnastică, a început la vârsta de șapte ani cu gimnastica și ar mai fi continuat, însă s-a oprit acum doi ani, pentru că s-a accidentat la un genunchi. Mama ei spune că Cesima nu are cum să se reapuce serios de gimnastică din cauza acestei accidentări, chiar dacă acum este bine. Cesima a mers și la competiții, de unde s-a întors cu premii și medalii de aur și de argint. În străinătate, a participat la un concurs de gimnastică ritmică în Bulgaria.
Elina Savga face patinaj artistic de la 8 ani. Antrenoarea ei a descoperit-o și a început să lucreze cu ea, chiar dacă era cam târziu să practice acest gen de sport. Când a început să progreseze, antrenoarea a decis să lucreze cu ea individual și să o pregătească de competiții. Talentul vine de la ea, iar de la părinți are firea creativă. Mulți oameni îi spun că are o perseverență unică, pentru că este capabilă să „se bată cu capul de pereți”. Într-un final, prin muncă enormă și dorință și mai mare, realizează ceea ce își propune. De asemenea, toți îi spun că are o calitate importantă: determinarea. La antrenamente merge în fiecare zi. Uneori și de la cinci dimineață, ca să nu fie multă lume la patinoar.
Gabriel Vizitiu are 13 ani si este din Adjud. Gabriel a început contorsionismul la vârsta de 9 ani. A făcut prin casă câteva mișcări, apoi i-a cerut sfatul profesorului de sport. În prezent se antrenează în fiecare zi câte două ore. A participat o singură dată la un eveniment, iar banii pe care i-a câștigat atunci i-a donat copiilor care aveau nevoie. Îi mai place să deseneze și să facă teatru, este un băiat optimist și inteligent și spune că învață bine la școală, însă că la matematică nu prea se pricepe. Gabriel e mândru de el că face ceea ce îi place și că îi și reușește. Își doreste să facă gimnastică artistică. E susținut de multă lume, inclusiv de vecinii de pe scara de bloc în care locuiește.
La 10 ani, la îndemnul unui vecin, Mirela Louis a mers la Circul de Stat Globus pentru a învăța arta acrobatică, fiind ceea ce își dorea. De la cățăratul haotic în copaci sau pe garduri, Mirela a ajuns în săli de antrenament dotate cu tot ce are nevoie un acrobat. La scurt timp după ce a început antrenamentele, a devenit colaborator al Circului Globus. La 14 ani a avut primul spectacol sub cupola Globus, cu un număr de hula-hoop, iar de la 16 a continuat cu numere aeriene complexe. Talentul a recomandat-o pentru contracte în afara României. Zece ani a lucrat în Australia, Noua Zeelandă sau Europa. În 2009 a decis să se întoarcă în țară. Pentru baiețelul ei a rămas în România. Nu concepe ca micuțul în vârstă de 7 ani să crească departe de mama lui.
Mistah White vorbește limba engleză de la 5 ani, studiază limba germană de la 7 ani, scrie versuri și povești de la 8 ani, a urmat cursuri de pian, a cântat în corul școlii și în corul bisericesc și a primit primul rol principal la 11 ani. A început să studieze percuție la 20 de ani, a intrat în contact direct cu muzica și cultura braziliană un an mai târziu și tot de atunci compune. A cântat și cântă în continuare și pe străzi, pe terase, pe plajă, în păduri și așa mai departe. Cântă la percuție, muzicuță, chitară și fluier atât singur, cât și în colaborare cu instrumentiști, vocaliști sau beatboxeri. Este licențiat în Comunicare și Relatii Publice, iar în prezent este masterand la Filosofie.
Liviu Săndulache este născut și locuiește în Piatra Neamț. În liceu, în clasa a noua, a realizat că vrea să facă pictură, portrete. A început să iasă cu aparatul foto pe stradă, să imortalizeze oameni, pe care apoi i-a pictat. La 16 ani a avut prima expoziție în Piatra Neamț. După aceasta, a început să-și vândă lucrările. În momentul de față vinde foarte bine în afara țării. Totul a presupus multă muncă și nopți nedormite. În copilărie, Liviu a avut un accident care i-a schimbat complet viața. E alt om de atunci. Înainte îi plăcea fotbalul, după accident nu a mai dat cu piciorul în minge. Susține că nu regretă nimic din ce a decis și a făcut până la 19 ani.
Roxana Zorzolan a cântat de când era mică, de la grădiniță până la școală. Când a auzit-o, învățătoarea a luat-o la Casa de Cultură, unde a început serios muzica. Din clasa a patra a făcut parte dintr-o trupă și a colindat țara, a legat prietenii pe la diferite festivaluri și concursuri la care a participat. Roxana nu are studii muzicale, a făcut doar câteva luni de canto. În prezent este studentă la Facultatea de Arhitectură în București. Roxana pictează, desenează, face modelaj în lut, scrie și cântă la chitară. Îi place să afle cât mai multe despre diverse lucruri. Orice descoperă nou o fascinează. Pe viitor, își dorește cel mai mult să facă muzică.
Sergiu Hudrea a început studiul chitarei la 7 ani, în Cluj-Napoca, orașul natal. La doar opt ani a mers la primele festivaluri de muzică clasică. Atunci a obținut și primele premii. În 2011, la 14 ani, Sergiu a fost finalist al celei mai importante competiții de chitară din lume, Guitar Foundation of America. Are peste 50 de premii obținute în urma competițiilor la care a participat. În prezent, are aproape 30 de premii întâi primite la competiții internaționale. A continuat să se evidențieze pe plan internațional. După terminarea liceului, Sergiu a fost admis la Ecole Superieure de Musique et Danse din Lille, Franța, unde este în continuare student. A ales această școală pentru a studia cu unul dintre cei mai renumiți profesori de chitară din Europa, Judicael Perroy.
Trăiește marea gală a talentului! Vinerea aceasta, de la 20:30, LIVE, talent românesc get beget, berechet!