Homepage  / Articole

Primul „El Clasico” din 2012 se joacă diseară!

Primul „El Clasico” din 2012 se joacă diseară!

de Redactia Tvmania

Arena „Santiago Bernabeu” din Madrid găzduieşte în această seară primul mare derby al Spaniei (şi al lumii) din 2012, care le opune pe Real şi Barca, considerate aproape unanim cele mai bune echipe de pe glob în momentul de faţă.

Partida va fi transmisă la noi de Digi Sport, de la ora 23.00.

Anul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de şapte ori! Lionel Messi (foto dr.) şi “extratereştrii” de la Barca i-au eliminat pe madrileni din Liga Campionilor şi i-au învins şi în Supercupa Spaniei, în timp ce elevii lui Jose Mourinho şi-au adjudecat doar Cupa. În campionat, tot Barca a ieşit pe primul loc, remizând cu Real în întâlnirea din primăvară.

Diseară, cele două mari forţe joacă în Cupa Spaniei, iar a doua manşă se va juca peste o săptămână, pe legendarul “Nou Camp”.

Cui i-e frică de “extratereştri”

În ultimul “El Clasico”, din decembrie, Barcelona a triumfat în deplasare, cu 3-1, graţie reuşitelor lui Alexis Sanchez, Xavi şi Fabregas. Cristiano Ronaldo (foto st.) şi compania par de altfel să fi dezvoltat un real complex faţă de catalani, pe care i-au învis doar o dată în ultimele nouă meciuri.

Acesta va fi al 248-lea “El Clasico”. Real a câştigat de 90 de ori, de 54 de ori s-a înregistrat o remiză, iar Barcelona are 103 succese la activ. Golaverajul le e favorabil tot catalanilor, 428-401.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton