Homepage  / Vedete / Vedete străine

Primul caz de coronavirus la Hollywood: Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, depistați cu coronavirus

Primul caz de coronavirus la Hollywood: Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, depistați cu coronavirus

de Redactia Tvmania

om Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu noul coronavirus, a declarat actorul. Acesta a scris pe contul personal de Instagram că se află în Australia împreună cu soția sa. „Ne simțeam puțin obosiți, ca la o răceală, și aveam niște dureri în corp”, a scris acesta, adăugând și că Rita Wilson avea frisoane.

„Ca să facem lucrurile cum trebuie, așa cum e nevoie în lume acum, am fost testați pentru coronavirus și am fost depistați pozitiv.”

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, se află în Australia, unde Hanks lucra la filmul despre viața lui Elvis Presley regizat de Baz Luhrmann. În film, Hanks joacă rolul managerului lui Elvis, celebrul colonel Tom Parker. Warner Bros, compania care produce filmul, a anunțat că munca la film a fost suspendată, așa cum a raportat Hollywood Reporter.

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, vor fi, conform declarațiilor actorului, „testați, ținuți sub observație și izolați pentru atâta vreme cât e necesar din punctul de vedere al sănătății și siguranței publice.” Actrița Rita Wilson, în vârstă de 63 de ani (aceeași vârstă ca și soțul ei, ceea ce îi plasează pe amândoi într-o categorie cu risc ridicat de agravare), a suferit de cancer de sân și a trecut printr-o dublă mastectomie.

 

 

Fiul în vârstă de 29 de ani al starurilor, Chet Hanks, a postat un video pe Twitter în care anunță că a vorbit cu părinții săi și că ambii sunt bine, „nici măcar nu sunt atât de bolnavi. Nu sunt îngrijorați în legătură cu asta. Nu au luat-o razna.”

Tom Hanks și soția sa se află în izolare la Gold Coast University Hospital în Queensland, Australia.

Peste 125.000 de oameni din peste 114 țări au fost infectați cu coronavirus. Țări întregi au luat măsuri de siguranță, restrângând circulația din zonele afectate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton