Homepage  / Televiziune

Primul conflict în casa „Femeia alege”! Alexandru, acuzat că are o iubită acasă

Primul conflict în casa „Femeia alege”! Alexandru, acuzat că are o iubită acasă

de Roxana Mirea,

A avut loc primul conflict în casa „Femeia alege”. Emisiunea a început de mai bine de două săptămâni și apar deja primele tensiuni între cei nouă concurenți rămași. Chiar dacă plecarea lui Silviu a redus numărul băieților la 4, acesta fapt nu a pus punct și potențialelor conflicte dintre ei.

A avut loc primul conflict în casa „Femeia alege”

Emisiunea „Femeia alege” a început de mai bine de două săptămâni, iar tensiunile între concurenți încep să își facă apariția. Plecarea lui Silviu a redus numărul băieților, dar nu a șters cu buretele potențialele conflicte dintre ei.

Astăzi, în primul episod al zilei, Bogdan a scos la iveală o serie de detalii foarte interesante desre colegul lui, Alexandru. „Ești pregătit Alex?”, a început Bogdan.

În continuarem acuzația pe care acesta i-a adus-o lui Alexandru este una foarte dragă. El a spus că l-a auzit pe colegul lui în timp ce vorbea la telefon cu o femeie, ep care a numit-o „iubita mea”.

Aseară l-am auzit vorbind la telefon și spunea: Stai liniștită, iubita mea. Aici e doar un show, caterincă. O să revin la Oradea”, a declarat Bogdan despre Alexandru, la „Femeia alege”.

Alexandru de la Femeia Alege

Cum au reacționat fetele la „Femeia alege” după dezvăluirile lui Bogdan

După ce Bogdan a aruncat bomba, fetele nu s-au arătat deranjate. „Pe mine nu mă interesează detaliile astea. El nu prezintă interes”, a spus Oana, fără să stea pe gânduri. De altfel, Carmen a continuat: „E o informație neutră pentru mine”.

Pe Alexandru l-au deranjat acuzațiile colegului său. Acesta i-a reproșat lui Bogdan că este invidios și că nu ar trebui să se bage în viața lui.

Ești invidios. Ce te bagi în viața mea? O să o încurci, ține cont”, a spus Alexandru, la „Femeia alege”. Bogdan nu a fost intimidat de amenințarea lui Alex, spunând că fosta lui meserie de profesie de jurnalist de investigație l-a obișnuit cu amenințări și momente dure.

Bogdan

Conflictul dintre Bogdan și Alexandru a continuat și după ce fetele s-au retras din cameră.

Conflictul a continuat și după ce fetele s-au retras din cameră. ”În fața mea ești un nimeni. Te rog să ștergi înregistrarea”, a spus Alex. Hotărât să rămână loial principiilor de viață, Bogdan a încercat să-l calmeze: ”Du-te afară, în piscină, răcorește-te”.

Cuvinte grele aruncate, o primă discuție care a arătat că aparenta înțelegere dintre băieți poate fi ușor transformată în conflict. Show-ul continuă, astăzi, de la ora 19:00 și 22:30. Nu ratați, pe PRO 2, Femeia alege!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton