Homepage  / Știri / Televiziune

Primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, la Happy Channel

Primul iSerial din România,  “Când mama nu-i acasă”, la Happy Channel

de Redactia Tvmania

Happy Channel va difuza, în luna martie, primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil, “Când mama nu-i acasă”. 

Ruxandra Ion

Ruxandra Ion

Proiectul reprezintă totodată și revenirea Ruxandrei Ion în zona de ficțiune, iSerial-ul fiind realizat de aceasta împreuna cu o parte e echipei alături de care a lucrat pentru majoritatea proiectelor tv care au consacrat-o.

“Viața te învață să faci lucruri la care nu te-ai așteptat. Sunt încântată să mă apuc de ceva ce n-am mai făcut până acum, un serial filmat cu telefonul. Toată lumea își dorește acest proiect și sunt bucuroasă să am lângă mine o echipă de tineri entuziaști”, spune Ruxandra Ion.

Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă îi aparține Simonei Macovei ( scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), iar din distribuție fac parte actori de excepție.

iSerialul realizat de Ruxandra Ion, co-producător prin Act Smart House, alături de Antena Group, va avea o abordare unică: o acoperire de 360 grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media.

“E absolut fascinant să vezi ce poate face un telefon mobil. Tehnica modernă a avansat foarte mult și e normal să o folosim în avantajul nostru. Multe lucruri care erau aproape imposibil de filmat acum au devenit mai simple și asta ne lasă să ne folosim și mai mult imaginația și să nu avem limite în ceea ce facem. Și când la toate acestea se adaugă o distribuție de excepție sperăm ca rezutatul să depășească toate așteptările”, spune Radu Grigore, regizor al iSerialului “Când mama nu-i acasă”.

Telespectatorii Happy Channel, post care s-a lansat pe 8 martie 2016, mai pot urmări seriale precum “Gossip Girl”, “Downton Abbey” și “Mr. Selfridge”. În luna martie, telespectatorii se vor reîntâlni cu Angelique Boyer în serialul marca Televisa “Tres veces Ana” și vor urmări povestea fascinantă din serialul turcesc “Cherry Season”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: PREMIERĂ. Sezonul 4 din „Downton Abbey” începe la Happy Channel

Happy Channel va difuza comedii romantice și episoade speciale din „Downton Abbey”

Cum a scăpat Michelle Dockery de tristeţe, după finalul „Downton Abbey”?

Michelle Dockery („Downton Abbey”) are seriale noi

„Downton Abbey”: Matthew trebuia să rămână cu Sybil

Ce face Hugh Bonneville după „Downton Abbey”?

Maggie Smith va avea o soartă nefastă în posibilul film „Downton Abbey”

Maggie Smith nu s-a uitat niciodată la „Downton Abbey”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton