Homepage  / Televiziune

Cine a fost primul iubit al Esterei. Dezvăluirea neașteptată a surorii Lidiei Buble la Asia Express

Cine a fost primul iubit al Esterei. Dezvăluirea neașteptată a surorii Lidiei Buble la Asia Express

de Roxana Mirea,

Cei șase concurenți care au mai rămas la Asia Express au fost supuși unui test pentru a vedea cât de bine își cunosc coechipierii. Echipele au fost despărțite pentru a nu putea comunica. La fiecare răspuns identic, echipa a primit câte un punct, iar cuplul care a strâns cele mai multe puncte a plecat primul în cursă. Ei bine, una dintre cele mai interesante întrebări a fost cea legată de primii iubiți/iubite. Ce au răspuns concurenții.

Cine a fost primul iubit al Esterei Buble de la Asia Express

În ediția de aseară, 23 noiembrie, concurenții de la Asia Express, emisiune difuzată la Antena 1, au fost supuși unui test pentru a vedea cât de bine își cunosc coechipierii.

V-am pregătit niște scăunele ca să vă relaxați. Eu o să vă pun niște întrebări simple și va trebui să răspundeți. Important este să răspundeți la fel. Nu veți sta unii lângă alții”, le-a spus Irina Fodor concurenților.

O să fie chiar penibil dacă noi nu ne cunoaștem între noi. Ceilalți erau prieteni, frate, soră. Nu e ca și cum locuiesc împreună, zi de zi”, a spus Mihai Petre, înainte de a începe proba.

Întrebările au fost variante și cu siguranță această probă i-a distrat și pe oamenii din fața televizoarelor. Totuși, cea mai interesantă întrebare a fost: „Cum îl chema pe primul iubit al Elwirei, pe prima iubită a lui Cuza și pe primul iubit al lui Esti?”

Lidia Buble a fost convinsă că răspunsul ei este cel corect, chiar dacă a avut un mic sentiment de nesiguranță.

Atât de curioasă eram. De aia am și zis: „Esti, doar nu te-ai scăpat în păcat și eu nu știu”. Eu doar de ăsta știu”, a spus Lidia.

Ei bine, răspunsul a fost Ciprian.

Dacă scria alt nume, te terminam. Cum să nu știu eu și tu să știi? Doamne ferește! Viața ei e viața mea, viața mea e viața mea. Ești cuminte”, i-a spus Lidia Buble surorii ei.

În continuare, Estera a dezvăluit că Ciprian, primul ei iubit, este și actualul ei soț.

E și acum. A fost primul meu iubit oficial, pe care l-am prezentat familiei și a devenit soțul meu”, a spus Estera.

Mihai Petre a vrut să știe cine a fost primul iubit al Elwirei

Lucrurile au fost simple aici pentru surorile Buble, însă pentru celelalte două echipe n-a mai fost atât de ușor.

Mihai Petre nu a știu care este numele primului iubit al soției lui.

Nu știu. E greu în polonă”, a scris el pe foaie.

Inițial, nici Elwira nu a scris nimic pe foaie, spunând că nu are de unde să știe Mihai.

Nu știe? Ce a scris? Cum nimic? Păi, nu-și aduce aminte, ce are? Ce-ai pățit, măi? Scrie acolo, să aflu și eu, în sfârșit. Ce facem? N-am aflat! Nu mergem mai departe. Uite, asta e o chiestie pe care vreau s-o aflu”, a spus Mihai Petre amuzat, dorind să afle cum îl chema pe primul iubit al soției lui.

Presată de împrejurări, Elwira Petre a scris: „Iacek”.

Nu m-am liniștit. Cum arăta? La cât de penibil e numele, m-am bucurat”, a continuat să spună Mihai, în glumă.

Nici Emi nu a ghicit care a fost prima iubită a prietenului său. Cuza a spus că pe prima lui iubită o chema Moni, iar Emi a răspuns Georgiana.

Cuza: „Nu Georgiana, mă! Eram prea mic atunci.”

Emi: „Pe Moni ai avut-o la 19 ani. Trebuie prima iubită, nu prima relație.

Cuza: „Păi, prima iubită a fost Evelina, de la grădiniță. Tu nici nu știi de ea.”

Lidia Buble s-a sărutat cu un străin la Asia Express

Ulterior, concurenții au avut de îndeplinit o probă destul de interesantă, care s-a chemat Mannequin Challenge. Echipele au fost nevoite să găsească oameni dispuși să îi ajute. Lidia și Estera au mers pe plajă. Ele aveau nevoie și de un băiat și o fată care să se sărute. Cum nu au găsit o fată pentru această probă, Lidia Buble a ales să se sărute ea cu străinul.

Cum mie îmi place să mă cred actriță în videoclipuri, uneori, am zis că dacă tot îmi doresc eu să mă mărit la Asia Express… Arăta foarte bine, nu era genul meu, dar am zis că nici nu mai contează. Îl iau, facem sceneta… Voiam doar să mă distrez”, a spus Lidia Buble referitor la sărutul dintre ea și băiatul de pe plajă.

Totuși, situația a devenit tensionată între cele două surori pentru că Estera a avut dificultăți în a filma scena. În acel moment, Lidia a întrebat-o pe Estera de ce nu se pupă ea cu tânărul respectiv, iar sora ei i-a răspuns că este măritată și nu poate face așa ceva.

Lidia Buble: Ai doar de filmat ceva.

Estera buble: Nu știu să umblu pe tableta asta. De ce nu vrei să înțelegi?

Lidia Buble: Trebuia să vii tu să facă cu asta și filmam eu.

Estera Buble: Eu nu mă pup cu alți bărbați! Sunt măritată. Ce vrei să-ți zic altceva? Ce vrei? Să mă pup aici cu toată lumea?

Lidia Buble: Cum adică să-mi zici tu mie că mă pup cu toți pe plajă, că nu m-am putat cu toți. M-am pupat cu unul singur, dar ca să ajut la îndeplinirea probei.

Estera Buble: Da, dar tu erai singură. Puteai să faci ce te tăia pe tine capul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton