Homepage  / Seriale / Seriale americane

Primul serial original arăbesc realizat de Netflix va fi lansat anul acesta

Primul serial original arăbesc realizat de Netflix va fi lansat anul acesta

de Redactia Tvmania

Netflix vrea să dea lovitura şi în ţările arabe realizând primul serial original arăbesc, „Jinn”. Primul sezon al producţiei va avea cinci episoade şi va avea premiera anul acesta pe cunoscuta platformă online.

Filmările au avut loc vara anului trecut în Iordania, în locuri precum Amman, Petra şi deşertul Wadi Rum. Conform cairowestmag.com, pentru acest serial (care va putea fi văzut în 190 de ţări), Netflix a colaborat cu o companie libaneză de producţie, Kabreet Productions, regizorul fiind libanezul Mir-Jean Bou Chaaya. Acesta este cunoscut pentru lungmetrajul “Lovitură ca-n filme” (“Film Kteer Kbeer”, 2015), premiat pe la diferite festivaluri.

“Jinn” este un serial supranatural şi urmăreşte povestea unor adolescenţi iordanieni, care au de înfruntat o creatură fantastică pe nume Jinn, care vrea să distrugă lumea şi pe care o întâlnesc la situl arheologic de la Petra. Pentru tinerii actori care interpretează personajele principale – Salma Malhas, Hamzeh Okab şi Sultan Alkhail – “Jinn” este primul serial în care joacă, ei fiind selectaţi în urma unui casting minuţios care a avut loc în mai multe şcoli din Amman.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton