Homepage  / Știri / Televiziune

Primul sezon al serialului „Adela” ajunge la final! Ce declară protagonistele serialului | EXCLUSIV

Primul sezon al serialului „Adela” ajunge la final! Ce declară protagonistele serialului | EXCLUSIV
12

de Redactia Tvmania

Primul sezon al serialului românesc „Adela”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 ajunge la final joi, 24 iunie. Episodul va fi transmis astăzi de postul TV de la ora 20.30. 

Serialul românesc „Adela” este adaptarea producției turcești „O hayat Benim”difuzat acum trei ani de Kanal D sub numele „Bahar: Viață furată’, „Adela” spune povestea a două surori, Adela și Andreea, care află că una din ele este în realitate fata unui om bogat. Mama celor două o trimite pe fiica ei adevărată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov. 

Producția care îi are în rolurile principale pe Oana Moșneagu, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev va continua și cu sezonul al doilea, care va intra în grila de toamnă a Antenei 1.  Din distribuția primului sezon mai fac parte Mihai Călin, Andreea Ibacka, Maria Buză, Marius Rizea, Anca Sigartău, Marian Râlea și Ioana Ginghină, printre alții. În plus, au fost deja anunțați noi actori precum Toto Dumitrescu, Gelu Nițu, Petru Ciobanu și Daniel Nuță pe care este posibil să îi vedem și în cel de-al doilea sezon „Adela’. 

Ce s-a întâmplat în ultimul episod al serialului „Adela”

Cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, a ajuns aseară la sfârşit de sezon. Răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul acestui sezon Adela le-au adus pe telespectatoare în număr foarte mare în faţa micilor ecrane. 

A fost o seară a deciziilor radicale în ultimele episoade din acest sezon pentru personajele din serialul Adela. Mitu(Marian Râlea) a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău, iar Livia (Cristina Ciobănaşu) a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor:

„Noi nu mai suntem demult o familie. E prea târziu!”.

Marta (Carmen Ionescu) s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit: „Eu am nevoie de tine, şi tu ai nevoie de mine, iar ăsta trebuie să rămână secretul nostru! În felul ăsta o să faci bani frumoşi!”, în vreme ce Gheorghe (Gelu Niţu), convins că aceasta nu va reacţiona, i-a mărturisit

„Sper să plăteşti pentru că mi-ai băgat copilul în mormânt! Să fierbi şi să nu poţi face nimic în timp ce totul în jurul tău se năruie! Copilul bărbatului tău cu Amalia trăieşte! A crescut în acelaşi orfelinat în care a crescut şi Mihai!”. Iar când totul era pregătit pentru nunta dintre Adela şi Mihai, Andreea, din invidie şi gelozie, ca de altfel pe parcursul întregului serial, ghidată doar de ţelul ce-i al tău e şi al meu, decide să îi dea Adelei o veste copleşitoare: „Sunt însărcinată! E copilul lui Mihai!”. Cu lacrimi în ochi, Adela a renunţat din nou: „Tot ce-i al meu e şi al tău! Hai! Ia şi inelul! Vă meritaţi unul pe altul!”.

Oana Moșneagu: „Profesional vorbind, am învăţat să am o mai mare toleranţă faţă de propriile greşeli”

Oana Moșneagu, interpreta Andreei în serialul „Adela”, a făcut o retrospectivă a primului „proiect de mare anvergură” din cariera sa. Actrița a mărturisit că experiența primului sezon a scos-o din zona sa de confort:

„Un mare câştig, atât uman, cât şi profesional. Primul meu proiect de o asemenea anvergura, cel mai provocator personaj, cea mai mare şansă pe care am avut-o până acum, în această meserie, aproape un an de muncă la foc continuu şi întâlniri cu oameni faini. M-a îmbogăţit pe ambele planuri, m-a scos uneori din zona mea de confort, m-a provocat. Tot folosesc cuvântul ăsta pentru că e cel mai relevant pentru toată experienţa mea în acest proiect. Şi din provocare şi momente dificile se naşte evoluţia, aşadar am ieşit pe plus, pe toate planurile, clar. Serialul Adela (al cărui final de sezon vă invit să îl urmăriţi joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1) m-a învăţat în primul rând să am mai multă răbdare cu mine. Profesional vorbind, am învăţat să am o mai mare toleranţă faţă de propriile greşeli şi am dobândit certitudinea că actorul, indiferent de vârstă şi experienţă, este într-o continuă căutare”, a declarat Oana Moșneagu pentru TVMania. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Adela (@adela_paginaoficiala)


 

Mara Oprea: „Viața mea s-a schimbat dintr-o dată”

Tânăra actriță Mara Oprea se află la debutul carierei sale pe care a început-o cu un rol principal. Mara interpretează rolul „Adelei” în serialul cu același nume produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1. Mara Oprea ne-a mărturisit că în urma acestui proiect viața ei s-a schimbat radical:

„Pot spune că toată viața am avut un program încărcat și am fost foarte activă, dar în ultima perioadă am trăit unele dintre cele mai frumoase experiențe de până acum. Nu numai că am învățat multe lucruri care îmi sunt de mare folos, dar am cunoscut și oameni minunați, de la care am primit foarte multe sfaturi importante. Viața mea s-a schimbat dintr-o dată și au apărut foarte multe oportunități la care nu mă gândisem niciodată, datorită acestui proiect. Mulți oameni mă întreabă dacă mă simt altfel acum că mă cunoaște lumea sau dacă mă comport diferit, dar pentru mine acest aspect nu s-a schimbat. Consider că este important să rămânem la fel de simpli și de buni ca până acum. În afară de faptul că prin meseria noastră de actori putem să oferim bucurie spectatorilor, nu suntem cu nimic diferiți de ceilalți oameni”, a declarat Mara Oprea pentru TVMania.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton