Homepage  / Știri / Televiziune

Primul sezon „Vocea României Junior” a fost câștigat de Maia Mălăncuș, concurenta lui Moga

Primul sezon „Vocea României Junior” a fost câștigat de Maia Mălăncuș, concurenta lui Moga
6

de Redactia Tvmania

Maia Mălăncuș este câștigătoarea primului sezon „Vocea României Junior” și a marelui premiu în valoare de 50.000 de euro. 

Marius Moga a mizat pe Maia și pe calitățile ei vocale încă de când a cunoscut-o și a reușit să aducă în echipa sa marele trofeu:

„Sunt mândru că m-a ales pe mine să-i fiu antrenor. Are o putere incredibilă și pe cât de talentată și carismatică e, pe atât e de muncitoare. Am avut o echipă extraordinară și cred că e timpul ca mai mulți copii să lanseze piese originale, adaptate vârstei lor, dar îndrăznețe. Mulțumesc, Andra și INNA, a fost un prim sezon Vocea României Junior minunat alături de voi!”.

Maia Malancus (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

 Extrem de fericită că a câștigat competiția, Maia a declarat:

”Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc pe această cale lui Marius Moga pentru încredere și susținere. Sunt bucuroasă și zâmbesc încontinuu și mai ales atunci când pot aduce bucuria pe fețele oamenilor prin muzică, dans și teatru. Și, da, zâmbesc știind că am ajuns aici, pe scena de la Vocea României Junior!”.

Maia Mălăncuș are 9 ani și cântă de la vârsta de 6 ani. A participat la mai multe festivaluri de profil din țară și a fost susținută întotdeauna de părinți și bunici. Mereu și-a dorit să fie aplaudată de public și să impresioneze cu vocea ei extraordinară, dar și cu calitățile actoricești. Pe lângă canto, Maia a obținut de-a lungul timpului foarte multe premii la vioară, balet și teatru și își dorește să devină un artist internațional apreciat.

În finală, Maia a prezentat trei momente. Împreună cu What’s Up, micuța a cântat piesa „K la meteo”, iar alături de antrenorul ei, Marius Moga, a interpretat melodia „Pe barba mea”. Câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior a încheiat competiția în forță și a cântat melodia „Girl on fire”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton