Homepage  / Filme Online

Primul trailer pentru „Star Wars: Visions” anunță o producție senzațională

Primul trailer pentru „Star Wars: Visions” anunță o producție senzațională

de Redactia Tvmania

Dacă platforma Disney Plus dezvăluia recent detalii despre ambițiosul proiect al serialului în stil anime „Star Wars: Visions”, primul trailer al acestuia confirmă faptul că ni se pregătește o producție cu adevărat spectaculoasă, scrie site-ul bgr.com. 

 

Specializat în noutăți din domeniul tehnologiei, dar și al gadget-urilor, jocurilor și producțiilor de divertisment, site-ul american bgr.com afirmă: „Am fost atât de concentrați pe noutățile din universul Marvel, încât era să uităm de planurile pe care Disney le are pentru universul Star Wars în 2021”. 

Disney tocmai a dezvăluit primul trailer la „Star Wars: Visions”, iar cele câteva imagini și atmosfera sa au făcut o impresie puternică. Noua serie este, de fapt, o fuziune a celebrei povești din seria americană „Războiul stelelor” cu anime-urile japoneze, care se va vedea pe platforma Disney Plus din 22 septembrie. 

Șapte dintre cele mai performante studiouri japoneze de anime au fost recrutate de Disney pentru a realiza scurtmetrajele din seria „Star Wars: Visions”. Acestea și-au propus să-și folosească stilul propriu de animație și creativitatea pentru a realiza, fiecare, o viziune asupra legendarului univers „Războiul stelelor”, în cele nouă scurt-metraje ale seriei „Star Wars: Visions”. Rezultatul, adică trailerul proaspăt publicat pe Internet, a fost caracterizat drept „uimitor și mult mai reușit chiar decât se așteptau toți cei implicați în producerea seriei”. 

„Lucasfilm a realizat un parteneriat cu șapte dintre cele mai mari studiouri de anime din Japonia, ai căror artiști talentați își vor imprima stilul și semnătura extrem de personale asupra galaxiei Star Wars în această nouă serie”, a declarat James Waugh, vicepreședintele de conținut și strategie la Lucasfilm și producător executiv al seriei «Star Wars: Visions». Poveștile lor prezintă spectrul tematic complet întâlnit în anime-urile japoneze, iar totul este spus cu o prospețime și o abordare care vor extinde înțelegerea universului din clasica serie cinematografică «Războiul stelelor», o sursă de inspirație pentru atâția artiști vizionari”, a adăugat acesta.

Potrivit trailerului, seria va cuprinde în total nouă scurtmetraje animate:  „The Duel”, „Lop and Ochō”, „Tatooine Rhapsody”, „The Twins”, „The Elder”, „The Village Bride”, „Akakiri”, „T0-B1”, precum și „The Ninth Jedi”. Lucasfilm s-a asigurat că narațiunea în engleză a seriei include nume familiare. Astfel, printre vocile eroilor din „Star Wars: Visions” se vor auzi, din 22 septembrie, actorii Joseph Gordon-Levitt, Temuera Morrison, Neil Patrick Harris, Alison Brie, David Harbour, dar și Simu Liu, vedeta noului film Marvel „Shang Chi și legenda celor zece inele” / „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” (2021), care se va vedea din 3 septembrie și la noi pe ecrane. Acesta va interpreta un personaj pe nume Zhima. 

 

Până la așteptata premieră, trailerul poate fi urmărit aici: 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton