Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Prin ce a trecut Bobonete când a mers prima oară în restaurantul lui Dani Oțil: „I-am zis că nu mai vin”

Prin ce a trecut Bobonete când a mers prima oară în restaurantul lui Dani Oțil: „I-am zis că nu mai vin”

de Redactia Tvmania

Mihai Bobonete l-a avut invitat, zilele trecute, într-unul dintre podcast-urile sale, pe Răzvan Simion. Prezentatorul de la „Neatza” îi este și prieten, împreună cu Dani Oțil, de mai mulți ani.

În cadrul interviului, Bobonete și Răzvan Simion și-au amintit de mai multe momente memorabile prin care au trecut de-a lungul timpului. La un moment dat, Mihai Bobonete l-a întrebat pe Răzvan Simion dacă își mai amintește faptul că i-a spus lui Dani Oțil că nu va mai intra niciodată în restaurantul său, deschis în Capitală.

Actorul a povestit care au fost motivele pentru care a făcut această promisiune: totul a început când a primit nota de plată.

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: «Eu cred că „Neața cu Răzvan și Dani” rămâne doar cu Răzvan». Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă.

M-am uitat pe notă și am văzut 15 mililoane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a spus Mihai Bobonete.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton