Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Prin ce a trecut Dani Oțil atunci când a mers să cumpere pătuțul bebelușului său. „Nu zic mai multe”

Prin ce a trecut Dani Oțil atunci când a mers să cumpere pătuțul bebelușului său. „Nu zic mai multe”

de Redactia Tvmania

Peste aproape două luni, Dani Oțil (40) și  Gabriela Prisăcariu Oțil vor deveni părinți. De aceea, cei doi viitori părinți sunt în pline pregătiri, scrie libertatea.ro.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a povestit în direct la tv prin ce experiență a trecut atunci când a mers să cumpere pătuțul băiețelului său.

„Ai văzut cât e un pat de copil? E cât un Matiz. Am fost într-un magazin să luăm un pat de copil.

Când am aflat cât costă, am zis că e bine, până la 16 ani nu îl mai schimb. Dar doamna de acolo mi-a zis că salteaua trebuie schimbată de câteva ori. Și am plecat imediat…

Un pat e cât un Matiz, mai bine îmi luam un Matiz când eram mai tânăr.

Ați văzut că anumite influencerițe au câte 3 paturi de copii pentru un singur copil? Sunt pe Olx acum, nu zic mai multe. Nouă ne place să dăm și bani”, a zis azi Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Soția lui Dani Oțil, detalii neașteptate despre sarcină

Chiar dacă Dani Oțil este discret cu viața personală, soția sa, Gabriela, se pare că este ceva mai deschisă cu declarațiile în spațiul public. 

De curând, Gabriela Prisăcariu Oțil a dorit să răspundă întrebărilor venite din partea celor care o urmăresc în mediul online legate de evoluția sarcinii sale. Ea și Dani Oțil așteaptă primul copil, iar fostul fotomodel a dezvăluit când va veni băiețelul pe lume, dar și ce neplăceri înfruntă odată cu evoluția sarcinii. 

 
În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, Gabriela Oțil a dezvăluit că băiețelul pe care îl așteaptă alături de Dani Oțil va veni pe lume la începutul lunii septembrie. Aceasta a mai precizat că încă nu s-au hotărât asupra unui nume pentru fiul lor, dar speră că până în toamnă să rezolve și acest aspect.  
Soția lui Dani Oțil a dezvăluit că în primele două trimestre de sarcină a acumulat 10 kilograme:
„Înainte de sarcină aveam 60 kg, acum am 70. Nu am exagerat niciodată cu mâncarea, iar înainte de sarcină am făcut sport’, a scris Gabriela pe Instagram.
O altă dezvăluire făcută de Gabriela a fost legată de disconfortul cu care se confruntă din cauza sarcinii. Deși nu are încă probleme legate de somn, aceasta a povestit că altele sunt problemele în momentul de față:

„Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap, în rest sunt ok. Stau în pat liniștită și mă masează Dani’, a mai spus soția lui Dani Oțil. 

Gabriela Prisăcariu Oțil a dorit să închidă gura și răutăcioșilor care cred că Dani Oțil s-a căsătorit cu ea din cauza copilului pe care îl așteaptă:

„Din moment ce am primit inelul cu mult înainte de a rămâne gravidă, clar era în plan să ne căsătorim’, a mai precizat Gabriela. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit pe 15 mai. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 3 ani. 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton