Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Prin ce a trecut Dani Oțil din cauza lui Răzvan Simion și a lui Mihai Bobonete. A povestit totul în direct

Prin ce a trecut Dani Oțil din cauza lui Răzvan Simion și a lui Mihai Bobonete. A povestit totul în direct
7

de Andra Stana,

În direct, în timpul emisiunii matinale pe care o prezintă la Antena 1, Dani Oțil a dezvăluit ce se petrece la restaurantul lui după ce Răzvan Simion și Mihai Bobonete, prietenii lui, au glumit pe seama prețurilor din meniu. Unul dintre ospătari i-a spus prezentatorului ce ar trebui să facă.

Dani Oțil muncește zi de zi în televiziune. Când se termină matinalul „Neatza”, vedeta Antenei 1 participă la concursuri de motociclism, dar se ocupă și de propriul său restaurant. Prezentatorul are un local în zona bună a Capitalei, unde vedetele merg des să mănânce. Preparatele delicioase din localul acestuia sunt deja renumite în oraș, scrie libertatea.ro.

Anul trecut, Răzvan Simion a fost invitat în podcastul lui Mihai Bobonete. Atunci, cei doi și-au amintit prin ce au trecut când se aflau la restaurantul lui Dani Oțil, mai ales după ce a venit nota de plată. Ei au susținut într-o notă amuzantă că prețurile sunt destul de piperate.

Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: «Eu cred că «Neața cu Răzvan și Dani» rămâne doar cu Răzvan». Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota.

Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a spus Mihai Bobonete.

Răspunsul lui Dani Oțil la momentul hilar din podcastul lui Mihai Bobonete

De curând, în direct la TV, Dani Oțil a povestit în stilul său caracteristic ce a pățit la restaurant după aceste dezvăluiri făcute de prietenii săi.

Datorită prietenilor mei, «datorită», a venit ospătarul nostru la mine și a zis că după Bobonete, Răzvan și alții, la noi se zice că e scump, dar nu e așa scump.

El mi-a zis să facem niște postări să vadă lumea că ei fac misto. (…) A zis că sunt mulți care au prețurile altfel față de noi, deci nu e scump la mine”, a explicat prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Prin-ce-a-trecut-Dani-Otil-din-cauza-lui-Razvan-Simion-si-a-lui-Mihai-Bobonete.-A-povestit-totul-in-direct-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dani Oțil, după ce s-a scris că și-a angajat soacra la restaurant: „Mi-a zis cineva…”

Acum ceva vreme s-a speculat și că soacra lui Dani Oțil ar lucra la restaurantul vedetei. Mai mult, s-a scris că mama Gabrielei Oțil ar fi primit un salariu de 3.000 de euro. Și atunci, prezentatorul a ținut să facă lumină în acest caz.

Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…) Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite, ca să zic așa. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta”, a mărturisit Dani Oțil.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton