Homepage  / Știri / Televiziune

Prin ce a trecut Emi, de la Noaptea Târziu, chiar înainte de prima gală „Te cunosc de undeva!”. „M-am trezit cu…”

Prin ce a trecut Emi, de la Noaptea Târziu, chiar înainte de prima gală „Te cunosc de undeva!”. „M-am trezit cu...”
3

de Andra Stana,

„Te cunosc de undeva” 2022 are premiera sâmbătă, 30 aprilie, la Antena 1, iar Emi, unul dintre concurenții show-ului, a trecut prin momente dificile chiar înainte de prima gală.

Emi de la „Noaptea Târziu”, fără voce înainte de prima gală „Te cunosc de undeva” 2022

Premiera celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 pune la grea încercare vocile, talentele actoriceşti şi veleităţile într-ale dansului celor 16 concurenţi care au spus „da” spectaculosului show al transformărilor.

Chiar înainte de filmările pentru prima gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, Emi, partenerul lui Cuza pe scena transforming show-ului de la Antena 1, a rămas fără voce.

Emi si CuzaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cu doar trei zile înainte de înregistrarea primei gale a celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, Cuza s-a prezentat la antrenamentele de canto singur.

Artistul de la Noaptea Târziu s-a văzut nevoit să îi povestească profesorului de canto, Crina Mardare, motivul: „Sunt singur! S-a îmbolnăvit copilul! I-aţi dat o piesă grea şi i-au rămas cuvintele în gât!”, a mărturisit el amuzat.

Emi: „M-am trezit cu îngâtită severă!”

În acelaşi stil a tratat situaţia şi Emi: „M-am trezit cu îngâtită severă!”, iar Cuza a completat imediat: „Dacă, Doamne fereşte, moare, trebuie să îmi fac alt prieten!”.

Cum s-a descurcat Emi, dacă a reuşit sau nu să treacă peste problemele cu vocea pentru a putea duce la bun sfârşit momentul lor din deschiderea celui mai nou sezon Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind prima gală a transforming show-ului, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton