Homepage  / Vedete străine

Prin ce momente dificile trec copiii lui Jennifer Lopez. Cu ce se luptă gemenii artistei. „Eu le-am făcut asta”

Prin ce momente dificile trec copiii lui Jennifer Lopez. Cu ce se luptă gemenii artistei. „Eu le-am făcut asta”
7

de Roxana Mirea,

Jennifer Lopez are doi copii din căsnicia cu fostul soț, Marc Anthony. Este vorba despre gemenii Emme Maribel Muñiz și Maximilian David Muñiz, în vârstă de 15 ani. Recent, celebra artistă a vorbit despre copiii ei și a mărturisit prin ce momente dificile trec aceștia.

Jennifer Lopez, despre lupta copiilor ei cu faima părinților

Jennifer Lopez este sinceră cu privire la viața pe care o duc cei doi copii ai ei. Actrița din „The Mother” a împărtășit în timpul unui interviu recent că gemenii de 15 ani ai ei și ai fostului soț Marc Anthony văd efectele celebrității părinților lor.

„Cred că a fi copilul unor părinți faimoși nu este un lucru pe care mulți oameni îl pot înțelege și îmi pare rău pentru [copiii mei] pentru asta, pentru că nu ei au ales asta”, a declarat artista în vârstă de 53 de ani, în timpul unui interviu pentru Audacy.

Cântăreața a spus că, de curând, copiii ei au început să împărtășească modul în care sunt percepuți de ceilalți. „Au început să mă anunțe cum îi tratează oamenii – așa că atunci când intră în cameră, la asta se gândesc oamenii”, a spus ea. „Nu îi văd pentru ceea ce sunt. Și cred că asta trebuie să fie un lucru foarte greu pentru ei. Așadar, mi-ar plăcea să pot să-i protejez de acest lucru.”

J.Lo a recunoscut că înțelege cum este să fii judecat și pentru asta se simte puțin vinovată ca mamă. „Să fii judecat de oameni pe care nici măcar nu îi cunoști… Cred că din cauza asta este foarte dificil pentru ei să crească și să fie ei înșiși”, a explicat Jennifer Lopez.

Ei știu că există o lentilă asupra lor, iar asta este greu. Eu le-am făcut asta și, din nou, purtăm această vină ca mame, ceea ce facem și ceea ce am adus în viața lor”, a adăugat ea.

Alex Rodriguez and Jennifer Lopez head to the Lakers V Hornets game with their kidsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

La începutul acestei luni, ET a stat de vorbă cu Lopez, care a împărtășit speranțele pe care le are pentru adolescenții ei, indiferent de calea pe care decid să o ia în viață. „Știi, vreau doar ca ei să fie ființe întregi, sănătoase, iubitoare, care să stea în întregul lor adevăr și să fie ei înșiși fără să își ceară scuze”, a declarat ea pentru ET.

Încerc să fac asta, și am încercat să fac asta pe măsură ce am îmbătrânit și m-am maturizat puțin. Și vreau ca ei să știe ce pot realiza și că sunt fără limite. Acesta este un lucru real”, a precizat ea. „Și dacă crezi asta, vei fi capabil să realizezi orice în viața ta și sper că ei primesc asta de la mine.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton