Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prince și Paris nu sunt copiii biologici ai lui Michael Jackson

Prince și Paris nu sunt copiii biologici ai lui Michael Jackson

de Redactia Tvmania

Prince și Paris nu sunt copiii biologici ai lui Michael Jackson. Fosta soție a regelui muzicii pop, Debbie Rowe, a recunoscut că cei doi copii au ca tată un donator anonim. 

Debbie, care a fost măritată cu Jackson între 1996 și 1999, este mama lui Prince și Paris, însă aceștia au fost concepuți prin inseminare artificială, relatează ABC.

Cei doi s-au cunoscut într-o clinică de dermatologie, unde artistul mergea pentru a se trata pentru problema de vitiligo, la trei luni după despărțirea de Lisa Marie Presley. Nu s-au căsătorit din dragoste, ci din interes: Michael își dorea foarte tare copii, iar Rowe s-a oferit să îi poarte urmașii. Ulterior, asistenta medicală a recunoscut că nu a avut niciodată relații sexuale cu Michael Jackson, iar Prince și Paris s-au născut după ce a fost supusă unei proceduri de inseminare artificială cu un donator anonim.

„Eram ce își dorea, pur sânge”, a declarat Debbie pentru publicația „The Sun”, făcând referire la faptul că avea pielea albă, așa cum de-a lungul anilor a încercat și regele muzicii pop să o aibă. 

Cuplul s-a despărțit în 1999, moment în care Debbie a primit 10 milioane de dolari și i-a fost încredințată custodia totală a copiilor. Însă, un tribunal de apel i-a somat să se pună de acord și să aibă amândoi grijă de copii.

„Sunt copiii lui, nu i-aș fi avut niciodată dacă nu ar fi fost el. Nu s-ar fi născut dacă nu ar fi fost dragostea mea pentru el. I-am făcut pentru ca el să devină tată, nu ca să devin eu mamă”, a explicat mai demult Rowe. 

De-a lungul anilor, zvonurile privind paternitatea lui Michael Jackson l-au însoțit pe artist, acestea fiind alimentate și de faptul că niciunul dintre cei doi copii nu semăna cu el. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton