Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine este membrul familiei regale care ar fi făcut comentariile rasiste la adresa lui Meghan Markle

Cine este membrul familiei regale care ar fi făcut comentariile rasiste la adresa lui Meghan Markle

de Redactia Tvmania

Una dintre cele mai șocante dezvăluiri pe care Meghan Markle le-a făcut în interviul acordat luna trecută lui Oprah Winfrey este cea potrivit căreia un membru al Casei regale britanice, pe care nu a vrut să-l numească, i-a spus lui Harry că e îngrijorat cu privire la cât de închisă la culoare va fi pielea bebelușului pe care cei doi urmau să îl aibă.

Acum, Lady Colin Campbell, 71, unul dintre biografii controversați ai Casei regale, cu multiple legături în înalta societate londoneză, spune că știe cine a făcut afirmațiile incriminate, dar că persoana respectivă nu are nimic cu rasa lui Meghan, ci cu faptul că aceasta este, mai degrabă, „tipul nepotrivit de americancă”.

 

Lady Campbell susține că Prințesa Anne (70 de ani) este cea care i-ar fi spus lui Harry niște lucruri care l-au deranjat pe acesta profund, fiind destul de vocală în a-și exprima obiecțiile sale cu privire la faptul că Markle este „nepotrivită” pentru regalitate. 

Problema ridicată de Anne nu ar fi fost una de rasă, ci s-ar referi la personalitate soției lui Harry.

„ A adus în discuție diferențele culturale și a subliniat că Meghan este tipul greșit de american. (Nu a fost) că toți americanii ar fi nepotriviți, ci un anumit fel, adică Meghan. Se gândea probabil la Wallis Simpson (actrița americană din cauza căreia regele Eduard al VIII-lea a renunțat la tron) și, cu siguranță, la Meghan Markle, adică tipul acela de femei californiene pentru care toate problemele din viață pot fi rezolvate cu o ieșire la plajă și cu un avocado”, a declarat Campbell, ale cărei cărți sunt populare în Marea Britanie și care a apărat legătura prințului Andrew cu predatorul sexual Jeffrey Epstein, în timpul unei ediții a matinalului Good Morning Britain, în 2019.

 

Imediat ce a înțeles că relația lui Harry cu Meghan e una serioasă, prințesa Anne ar fi comentat că Meghan va aduce numai probleme, pentru că aceasta va fi incapabilă „să aprecieze diferențele culturale” și să aibă „respect pentru instituția în care urma să se căsătorească”.

„(Anne), de fapt, nu a spus nimic despre nimic despre culoarea pielii lui Meghan, nimic despre culoarea pielii bebelușilor”, a spus Campbell, care o atacă pe ducesa de Sussex, susținând că aceasta a jucat cartea rasială în fața lui Harry și a reușit să îl convingă că familia lui are o problemă rasială cu ea, scrie Page Six.

  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton