Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au plecat în luna de miere. Ce destinație au ales

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au plecat în luna de miere. Ce destinație au ales

de Redactia Tvmania

La scurt timp după ce s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete, care a avut loc pe 17 iulie, prințesa Beatrice și noul ei soț Edoardo Mapelli Mozzi au plecat în luna de miere. 

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a a ales destinație romantică:

„Sunt într-o mică lună de miere în Franța”, a spus o sursă pentru People, adăugând că cei doi planifică o nouă călătorie pentru luna viitoare. „Au plănuit o lună de miere luxoasă pentru luna august”.

După căsătorie cuplul va continua să locuiască la Londra, unde Beatrice lucrează pentru o companie IT. Beatrice se adaptează perfect la noul ei rol de mamă vitregă întrucât Edoardo Mapelli Mozzi are un fiu în vârstă de 4 ani, dintr-o relație anterioară.

Prințesa Beatrice, nepoata reginei Elisabeta a II-a, și logodnicul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, s-au căsătorit pe 17 iulie, în cadrul unei ceremonii intime oficiate la Windsor. Doar 20 de persoane, adică familia apropiată a celor doi, au participat la evenimentul secret. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în luna mai, însă a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton