Homepage  / Vedete străine

Prințesa Charlene, absentă de la alt eveniment important. A ratat o tradiție majoră de Crăciun cu copiii ei

Prințesa Charlene, absentă de la alt eveniment important. A ratat o tradiție majoră de Crăciun cu copiii ei
15

de Roxana Mirea,

Gemenii Prințesei Charlene și ai Prințului Albert au atras toate privirile în timpul unei îndatoriri regale anuale, pe care au ratat-o ambii părinți. Evenimentul reprezintă o tradiție, iar Prințul Jacques și Prințesa Gabriella și-au îndeplinit bucuroși „misiunea”. Anul trecut, Prințesa Chalene și Prințul Albert au fost alături de copiii lor, însă, de data aceasta, ei au fost însoțiți de mătușa lor, Prințesa Stephanie.

Prințesa Charlene a ratat o tradiție importantă de Crăciun cu copiii ei

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, care au împlinit șapte ani vinerea trecută, au condus tradiționala dezvelire a pomului de Crăciun și distribuirea de cadouri la Palatul princiar din Monaco. Adorabilii copii regali au fost îmbrăcați în haine calde și au purtat mască de protecție în timp ce împărțeau dulciuri și cadouri.

Evenimentul a avut loc miercuri, 15 decembrie, iar atât Prințul Albert, cât și Prințesa Charlene au lipsit. Despre mama gemenilor, se știe că se recuperează într-o clinică din afara principatului, după infecția suferită. Pe de altă parte, un expert regal este de părere că Prințesa Charlene se ascunde pentru că ar fi fost „desfigurată” după o intervenție estetică.  

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella au fost însoțiți de mătușa lor, Prințesa Stephanie, și de verișorii Louis Ducruet și Camille Gottlieb, potrivit express.co.uk.

Christmas Gifts Distribution – MonacoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Nu este prima dată când una dintre surorile Prințului Albert intervine și ia parte la un eveniment oficial alături de gemeni. Pe 3 decembrie, Prințesa Caroline și fiul ei Pierre Casiraghi l-au însoțit pe Albert și copiii săi la inaugurarea satului de Crăciun din Monaco.

La acest eveniment, Charlene a apărut anul trecut cu un nou look

Anul trecut, cei doi copii au fost însoțiți evenimentul de distribuire a cadourilor de ambii părinți. Atunci Prințesa Charlene a apărut în public cu noul ei look: avea jumătate de cap ras, în stil punk. Coafura ei a atras numeroase critici.

La începutul anului 2021, într-un interviu pentru revista franceză „Point de Vue”, Charlene a spus: „Cu siguranță, dintre toți membrii familiilor regale, probabil eu am încercat cele mai diferite coafuri și voi continua. E alegerea mea. Remarcile „Dar ce face?” și „Dar nu este regal!” – le cunosc prea bine. Și nu am nimic să le spun, decât că suntem în 2021 și că în aceste vremuri atât de tulburătoare, atât de dificile, există alte subiecte, mult mai importante, care merită atenția noastră.”

Prințesa Charlene a fost văzută ultima dată în public la începutul lunii noiembrie, când s-a întors la Monaco din șederea ei forțată în Africa de Sud. Prințul Albert a dezvăluit în aceeași lună că Charlene a ales să fie internată într-o unitate de tratament, după ce a fost „copleșită și nu a putut face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie”.

Pe 19 noiembrie, Charlene nu a fost prezentă la sărbătoarea de Ziua Națională, dar copiii ei au arătat că se gândesc la ea. În timp ce erau pe balcon, gemenii au ținut pancarte realizate manual, pe care scria că o iubesc și că le este dor de ea.

La famille princière au balcon lors de la fête nationale de MonacoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 15

Săptămâna trecută, Prințesa Charlene a publicate pe Instagram imagini de la ziua de naștere a copiilor ei, eveniment de la care a lipsit.

Sursa Foto: hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton