Homepage  / Vedete străine

Prințesa Charlene de Monaco, într-o fotografie emoționantă alături de fiica sa, Gabriella

Prințesa Charlene de Monaco, într-o fotografie emoționantă alături de fiica sa, Gabriella
4

de Cătălina Matei,

Deși nu a depășit încă problemele emoționale care o tot macină de câțiva ani încoace, prințesa Charlene  de Monaco încearcă să fie alături de copiii săi. Deși nu a putut merge în excursia recentă din Disneyland, Paris, soția prințului Albert a participat ieri la un eveniment alături de fiica sa, Gabriela, desfășurat la Opera din Monte-Carlo.

„M-am bucurat de fiecare moment din pregătirea prințesei mele pentru primul său eveniment oficial”, a scris  Charlene pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii „mamă-fiică”.

Despre ce eveniment este vorba? Zilele acestea are loc Săptămâna Modei la Monte-Carlo, eveniment aflat sub patronajul soției prințului Albert, iar Charlene și fiica sa, Gabriella, au avut parte de prima lor ieșire oficială mamă-fiică.

Astfel, mica prințesă în vârstă acum de 7 ani nu calcă doar pe urmele mamei sale, Charlene, ci și pe ale bunicii sale, regretata prințesă Grace.

Anul trecut, într-un interviu acordat celor de la People, printul Albert a povestit despre modul în care gemenii Gabriella și Jaques sunt introduși treptat în serviciul public.

.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Prințesa Charlene, obligată prin contract să-și onoreze aparițiile oficiale

Revenirea în Monaco a prințesei Charlene, după o absență de un an, nu a dus la înăbușirea zvonurilor cu privire la starea „dezastruoasă” a căsătoriei ei cu Prințul Albert, potrivit dailymail.co.uk.

Astfel, Albert a fost de acord să îi plătească consoartei sale 10 milioane de lire sterline pe an. Totul în încercarea de a o convinge pe aceasta să apară la brațul său la evenimentele publice. Actul semnat de cei doi ar prevede faptul că Charlene va primi în cont mai mult de 10 milioane de lire sterline pe an pentru a-și îndeplini sarcinile regale.

Evenimentele la care prințesa Charlene ar putea fi acum obligată contractual să participe includ Marele Premiu al F1 din 29 mai și balul caritabil Rose, care a fost reprogramat. Mai precis, acesta nu se va mai desfășura pe 19 martie, ci abia pe data de 8 iulie 2022.

Palatul Regal din Monte Carlo refuză să discute despre aranjamente financiare menționate de presa franceză. Ce se știe în mod sigur este că Principatul plătește aproximativ 40 de milioane de lire sterline pe an pentru a acoperi costurile de funcționare ale instituției. Cu toate acestea, membrii regali nu sunt salariați.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton