Homepage  / Vedete străine

Prințesa Charlene de Monaco pare să-și fi găsit echilibrul. Ce fotografii de familie au fost făcute publice de Palatul princiar din Monaco

Prințesa Charlene de Monaco pare să-și fi găsit echilibrul. Ce fotografii de familie au fost făcute publice de Palatul princiar din Monaco

de Vasilica Rogozanu,

Sărbătorile pascale au fost, pentru Prințesa Charlene de Monaco, prima ocazie de a se bucura de familia ei, după mai bine de un an și jumătate de încercări. După 10 luni petrecute în țara natală, Africa de Sud, unde a avut mai multe intervenții în sfera ORL, și apoi câteva luni în Elveția, la o clinică specializată în sănătatea mentală, Charlene (44 de ani) pare a se simți în sfârșit în largul ei în compania gemenilor ei de șapte ani și a soțului ei, Prințul Albert de Monaco. 

Mai multe fotografii făcute publice de palatul regal îi arată fericiți în grădinile din Monaco, experții în limbaj non-verbal comentând că lunga despărțire pare să nu-i fi afectat fostei înotătoare relațiile cu copiii, de care este foarte apropiată.

Cuplul princiar a fost fotografiat cu gemenii în vârstă de șapte ani, Prințesa Gabriella și Prințul Jacques, la prima lor apariție împreună din noiembrie încoace.

Prințesa Charlene de Monaco în 2020, la Turul Franței

Experții specializați în limbajul corpului au comentat, pentru tabloidele engleze, că, în timp ce Prințul Albert (64 de ani) nu prea arată în largul lui, fiind „stânjenit” în fundal, Prințesa Charlene rămâne în continuare foarte apropiată de cei doi copii ai ei, lunga despărțire neafectând legătura puternică dintre ei.

Charlene a avut mai întâi o absență de 10 luni în Africa de Sud natală, unde a contractat și a fost internată pentru o infecție gravă a sinusurilor, fapt ce a întârziat întoarcerea ei la Monaco. După revenirea ei în Principat în noiembrie, Charlene a plecat aproape imediat pentru a primi tratament pentru „epuizare” la o clinică elvețiană.Fotografiile vin să contrazică zvonurile lansate în martie, potrivit cărora Charlene de Monaco nu ar mai fi vrut să revină în Principat, dorindu-și divorțul.


Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton