Homepage  / Vedete străine

Gestul făcut de Prințesa Charlene după ce a ratat aniversarea copiilor. Nimeni nu știe unde se ascunde după ce a fost desfigurată

Gestul făcut de Prințesa Charlene după ce a ratat aniversarea copiilor. Nimeni nu știe unde se ascunde după ce a fost desfigurată
10

de Roxana Mirea,

La scurt timp după ce Prințesa Charlene a revenit la Monaco, după mai multe luni petrecute în Africa de Sud, ea a fost internată într-o clinică din afara principatului. Recent, au apărut zvonuri potrivit cărora Charlene „se ascunde” după ce a fost lăsată „desfigurată după o intervenție estetică eșuată”, după cum susține un expert regal spaniol. De asemenea, prințesa a ratat aniversarea gemenilor ei, dar a publicat imagini cu copiii pe Instagram.

Prințesa Charlene, desfigurată după o intervenție estetică

Luna trecută, Prințul Albert de Monaco a dezvăluit că soția sa a fost internată într-o clinică de europeană din cauza „epuizării emoționale și fizice”. Vestea internării Prințesei Charlene a venit la doar câteva zile după ce aceasta s-a întors la Monaco după o absență de 10 luni, scrie express.co.uk.

Drept urmare, Prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 43 de ani, a ratat ziua de naștere a gemenilor ei, care a avut loc vineri, 10 decembrie. În schimb, ea a publicat pe Instagram trei fotografii noi cu Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, pentru a marca cea de-a șaptea aniversare a lor. Copiii au purtat pijamale asortate în timp ce pozau într-o cameră plină de baloane colorate și decorațiuni.

Prințesa Charlene a scris un mesaj emoționant în dreptul celor trei fotografii.

„La mulți ani bebelușilor mei. Mulțumesc, Doamne, că m-ai binecuvântat cu copii atât de minunați. Sunt cu adevărat binecuvântată. Cu dragoste, mama”, a scris ea pe Instagram.

Charlene a petrecut mai multe luni, în Africa de Sud, recuperându-se după o infecție severă la urechi, nas și gât.

Acum, expertul spaniol Pilar Eyre a susținut că Prințesa Charlene stă „ascunsă” după ce a rămas cu cicatrici după un lifting pe care l-a făcut în Dubai. De asemenea, expertul a menționat că Charlene a fost singurul membru al familiei regale monegasce care a avut fața acoperită, purtând mască, după ce s-a întors la Monaco.

Prințesa Charlene a pierdut jumătate din greutatea corporală

După întoarcerea ei la Monaco, s-a susținut că o infecție severă la urechi, nas și gât a lăsat-o pe prințesă cu „probleme severe ale sinusurilor și la înghițire, ca urmare a unei intervenții chirurgicale anterioare”. De asemenea, se spune că, în urma operațiilor sale, ea nu a putut să mănânce pentru o perioadă semnificativă din timpul pe care l-a petrecut departe de familia ei.

„Ea nu a putut să mănânce alimente solide timp de peste șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut.

„Ea nu a putut să mănânce alimente solide de peste șase luni din cauza tuturor operațiilor prin care a trecut de atunci. Ea a consumat doar lichide, cu ajutorul unui pai, și astfel a pierdut jumătate din greutatea corporală”, potrivit publicației Page Six.

LA FAMILLE PRINCIERE DE MONACO AU BALCON DU PALAIS POUR LA FETE NATIONALE MONEGASQUE (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Prințul Albert a confirmat acest lucru într-un interviu pentru People. „Evident, au existat consecințe ale diferitelor intervenții chirurgicale și ale procedurilor pe care le-a suferit în ultimele luni. Acesta a fost cu siguranță un factor, dar în acest moment prefer să nu comentez mai departe. Pot spune că suferea de o oboseală incredibilă. Nu dormise bine de câteva zile și nu mânca deloc bine. A slăbit mult, ceea ce a făcut-o vulnerabilă la alte potențiale boli”, a declarat el.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton