Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințesa Charlene și-ar putea strânge copiii în brațe curând. Care este motivul pentru care ar putea reveni în Monaco

Prințesa Charlene și-ar putea strânge copiii în brațe curând. Care este motivul pentru care ar putea reveni în Monaco
8

de Andra Stana,

Charlene de Monaco este internată de luni bune într-o clinică din afara Monaco. Totul, după ce ar fi suferit o „epuizare profundă, atât emoțională, cât și fizică”. Prințesa ar putea reveni în principat până la finalul lui ianuarie, pentru un eveniment special.

Un eveniment important pentru Casa Princiară urmează să aibă loc în Monaco. Acesta este motivul pentru care Prințesa Charlene ar putea reveni în Principat în perioada următoare.

Prințesa Charlene a fost văzută ultima dată în public la începutul lunii noiembrie, când s-a întors la Monaco din șederea ei forțată în Africa de Sud.

Prințul Albert a dezvăluit în aceeași lună că Charlene a ales să fie internată într-o unitate de tratament, după ce a fost „copleșită și nu a putut face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie”.

Charlene de Monaco ar putea părăsi curând clinica în care este internată

Prințesa de 43 de ani ar urma să părăsească, până la finalul lui ianuarie, clinica din Elveția unde este internată, scrie archyde.com.

Aceasta ar putea reveni în sânul familiei pentru a sărbători alături de cei dragi unul dintre cele mai importante evenimente din Principat. Pe 27 ianuarie este sărbătorită Sfânta Dévote, hramul Monaco.

În acea zi, în mod tradițional, o barcă de pescuit este aprinsă cu torțe în prezența familiei princiare pentru a o onora pe sfânta Dévote. Aceasta a fost torturată și ucisă ca martir în secolul al IV-lea. Este foarte posibil ca Charlene să se întoarcă la Monaco – și astfel și la Prințul Albert (63) și la copiii ei – pentru acest festival important.

Charlene a ratat sărbătoarea de Ziua Națională

Palatul anunțase recent că prințesa se simte mai bine și că recuperarea ei merge „satisfăcător și încurajator”. Dar vor trece săptămâni până când femeia de 43 de ani își va reveni complet. Cu toate acestea, nu a existat încă o declarație oficială din partea Casei Princiare.

În orice caz, Prințesa a ratat sărbătoarea națională monegască pe 19 noiembrie – pentru prima dată de la nunta cu Prințul Albert, în 2011.

Pe 19 noiembrie, Charlene nu a fost prezentă la sărbătoarea de Ziua Națională, dar copiii ei au arătat că se gândesc la ea. În timp ce erau pe balcon, gemenii au ținut pancarte realizate manual, pe care scria că o iubesc și că le este dor de ea.

La famille princière au balcon lors de la fête nationale de MonacoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa foto: Hepta, arhivă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton