Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințesa Charlotte a împlinit 8 ani. Ce au remarcat fanii în poza adorabilă făcută de Kate Middleton

Prințesa Charlotte a împlinit 8 ani. Ce au remarcat fanii în poza adorabilă făcută de Kate Middleton
13

de Andra Stana,

Prințesa Charlotte a împlinit astăzi, 2 mai, vârsta de opt ani și așa cum i-a obișnunit pe fani, Kate Middleton a făcut publică o nouă imagine cu fiica ei, fotografia fiind realizată evident de ea. 

Mare pasionată de fotografie, Kate nu ratează ocazia de a imortaliza cele mai importante momente de familie. Ziua de naștere a micuței Charlotte nu a făcut excepție.

Un nou portret al prințesei Charlotte, realizat pentru a marca cea de-a opta aniversare a fiicei prinților de Wales, William și Kate, a fost distribuit pe pagina de Instagram a Palatului Kensington.

Fotografiată de mama ei, ca și în anii precedenți, micuța prințesă zâmbește în poza făcută de Kate Middleton. „Prințul și Prințesa de Wales sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie a Prințesei Charlotte înainte de a împlini opt ani”, se arată în mesajul postat de Palatul Kensington, citat de Daily Mail.

Prințesa Charlotte a împlinit 8 ani. Ce au remarcat fanii în poza adorabilă făcută de Kate MiddletonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Și, la fel ca în imaginile postate anul trecut pentru a marca ziua specială a lui Charlotte, este izbitoare asemănarea pe care prințesa o are cu tatăl ei, prințul William, în vârstă de 40 de ani.

Tatăl și fiica par să împărtășească o serie de trăsături faciale similare, inclusiv ochii și nasul, precum și expresiile. Amândoi au zâmbete mari și radiante.

În fiecare an, prinții de Wales publică noi fotografii pentru a marca zilele de naștere ale copiilor lor, în general realizate de Kate Middleton.

Anul trecut, când Charlotte a sărbătorit împlinirea vârstei de șapte ani, au fost publicate fotografii care o înfățișează pe micuță la casa de țară a familiei, Anmer Hall, din Norfolk.

Prințesa Charlotte, pe scenă la Royal Opera House

Deși ziua ei de naștere este pe 2 mai, tânăra prințesă a început să sărbătorească mai devreme. Charlotte a fost văzută în Londra, în weekend, sărbătorind.

Prințesa a fost, fără îndoială, încântată de răsfățul de dinaintea zilei de naștere pe care mama ei i l-a pregătit sâmbătă, ducând un grup de prieteni la Royal Opera House pentru a vedea baletul Cenușăreasa, unde fetele au fost lăsate să urce pe scenă la final.

În timp ce o utilizatoare de pe Twitter a confirmat surpriza de a le vedea pe mama și fiica regală în public, un videoclip postat online a arătat-o pe Prințesa de Wales mergând la fiica ei care se afla pe scenă.

Charlotte, care poartă o rochie fucsia cu volane și are părul prins într-un coc, poate fi văzută, de asemenea, fluturând o baghetă luminoasă.

Charlotte va încânta fanii regali în acest weekend. Prințesa va apărea alături de familia ei la festivitățile organizate cu ocazia Încoronării regelui Charles.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton