Homepage  / Vedete străine

Prințesa Charlotte, la conducere! Cum reușește să fie cu un pas înaintea fratelui ei mai mare, Prințul George

Prințesa Charlotte, la conducere! Cum reușește să fie cu un pas înaintea fratelui ei mai mare, Prințul George
12

de Roxana Mirea,

Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, are mai multă încredere în propria persoană decât fratele ei mai mare, Geroge, în vârstă de 8 ani. Atunci când cei doi copii îi însoțesc pe părinții lor, Prințul William și Kate Middleton, micuța prințesă nu așteaptă niciodată ca fratele ei „să preia conducerea” atunci când vine vorba de conduită sau de gesturile pe care trebuie să le facă.

Prințesa Charlotte, mai încrezătoate decât fratele ei, Prințul George

Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, este sora mai mică a moștenitorului tronului, Prințul George, în vârstă de 8 ani, dar ea este cea care pare a avea mai multă încredere în ea, spune un expert în limbajul trupului pentru Daily Express.

Aceste momente de „Charlotte la conducere” – așa cum îi place acestei scriitoare să le numească – au fost afișate din plin în timpul Jubileului de Platină: de la încercarea lui Charlotte de a-l opri pe fratele mai mic, Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, să nu mai facă prea mult cu mâna în procesiunea trăsurilor la Trooping the Colour, până la corectarea posturii lui George la balconul de la Palatul Buckingham.

Tot în acel weekend, Prințul William, Kate Middleton, George și Charlotte au călătorit în Țara Galilor, unde cei doi copii mai mari ai Ducilor de Cambridge au dat mâna cu oamenii din mulțime, care se adunaseră să-i întâlnească lângă Castelul Cardiff, scrie marieclaire.com.

George părea puțin timid atunci când dădea mâna cu oamenii, în timp ce Charlotte era mai încrezătoare, spune un expert în limbajul corpului.

Este destul de clar din limbajul lor corporal atunci când sunt împreună la evenimentele oficiale că William și Kate i-au instruit pe cei doi copii mai mari în arta zâmbetului, a salutului și a strângerii de mână”, a declarat Judi James pentru Daily Express. „Deși George și Charlotte par încă puțin reticenți în a instiga la orice strângere de mână, ei se vor alătura timid, dar cu plăcere, unui ritual care este mai degrabă pentru adulți decât pentru copii mici.”

Queen’s Platinum Jubilee: WalesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Charlotte îi corectează pe frații ei

Iar Charlotte nu pare să aibă nevoie să urmeze exemplul fratelui ei mai mare, spune James, deoarece acționează fără să fie condusă sau influențată de el.

Totuși, Charlotte pare să-și urmeze instinctul când vine vorba de aceste mici acte formale”, spune ea. „Rareori, se uită la George pentru a sugera că îi urmează exemplul.” De fapt, spune James, de multe ori Charlotte este cea care conduce.

În orice caz, Louis are tendința de a se uita primul la ea pentru exemplu atunci când vine vorba de a face cu mâna sau de a aplauda, iar în timpul recentelor sărbători ale Jubileului am văzut-o pe Charlotte corectându-i foarte dulce, dar ferm, pe ambii frați ai ei: pe Louis pentru că a aplaudat prea mult și și-a băgat degetele în gură, iar pe George când a uitat să-și pună brațele drepte în jos, pe lângă corp, când au stat la balcon pentru imn.”

Charlotte, în calitate de copil mijlociu și singura fată a Prințului William, are o poziție unică în familia Cambridge, iar „Charlotte pare să le spună fraților ei ce să facă uneori, sugerând că este mai încrezătoare decât ei„, relatează The Daily Express.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton