Homepage  / Vedete străine

Prințesa Diana a fost îndrăgostită de Tom Cruise. De ce nu și-a dorit o relație cu el, în ciuda sentimentelor

Prințesa Diana a fost îndrăgostită de Tom Cruise. De ce nu și-a dorit o relație cu el, în ciuda sentimentelor
10

de Roxana Mirea,

Prințesa Diana ar fi fost îndrăgostită de Tom Cruise, însă, dintr-un motiv anume, a ales să îl țină la distanță. Ei bine, se crede că pasiunea fostei soții a Prințului Charles pentru celebrul actor ar fi motivul pentru care Nicole Kidman a refuzat mereu să joace rolul acesteia.

Prințesa Diana a fost îndrăgostită de Tom Cruise

Cel care a dezvăluit că Prințesa Diana a fost îndrăgostită de Tom Cruise și că și-ar fi dorit o relație cu acesta a fost fostul bucătar al prințesei, Darren McGrady. Potrivit dezvăluirilor lui Darren, care a gătit pentru regretata prinţesă la Palatul Kensington, ea ar fi dat curs sentimentelor ei dacă Tom Cruise ar fi fost mai înalt.

Bucătarul spune că Diana şi starul s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru producţia „Mission: Impossible”. „Îmi amintesc că prinţesa Diana i-a dus pe băieţi la platoul unde s-a filmat Mission Impossible şi pentru a-l întâlni pe Tom Cruise”, spune fostul bucătar al familiei regale, care a gătit la Palatul Buckingham timp de 11 ani, potrivit okmagazine.ro.

Într-o dimineață, fosta soție a Prințului Charles a mers în bucătărie și a spus: „Darren, am primit o invitaţie să mergem şi să urmărim Misiune imposibilă la Pinewood Studios din Londra. O să-i iau pe William şi pe Harry. Crezi că ar fi interesaţi?”.

 „Îmi amintesc că am spus: „Nu sunt sigur despre băieţi, Alteţa Voastră Regală, dar îl veţi întâlni pe Tom Cruise”, a spus bucătarul.

După ce s-a întors de la film, Diana a mers în bucătărie.

„Ea a intrat, a luat nişte fructe, a ieşit şi nu a spus nimic. Dar în timp ce părăsea bucătăria, ea a spus: „Asta e încă unul de pe listă, dar este prea scund”.

archive imageIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Nicole Kidman, geloasă pe Prințesa Diana

Autoarea Judy Wade dezvăluie într-o carte din 2007, „Diana: Portretul intim”, că mama prinților William și Harry era îndrăgostită de Tom Cruise . O sursă i-a spus lui Judy că Diana – care l-a cunoscut pe Cruise la premiera filmului „Far and Away în 1992” – avea fantezii cu celebrul actor. De asemenea, se crede că acesta ar fi și motivul pentru care Nicole Kidman a refuzat să joace rolul Dianei.

Ei bine, asta explică de ce Nicole Kidman a refuzat rolurile cu Diana de fiecare dată şi nu a fost fericită că cea mai bună prietenă a ei, Naomi Watts, a acceptat. Nicole continuă să păstreze o anumită ranchiună, asta chiar dacă a divorţat de Tom şi femeia care reprezenta o ameninţare a murit.

Nicole a participat la înmormântarea lui Lady Diana, dar cred că aceasta a fost mai mult dorinţa lui Tom decât a ei”, spune o sursă.

Nicole Kidman și Tom Cruise au fost căsătoriţi timp de zece ani şi au divorţat în 2001.

Comentariile lui McGrady despre înălţimea lui Cruise vin la scurt timp după ce actorul i-a invitat recent pe Kate Middleton și William au fost invitaţi la o previzualizare a noului film „Top Gun”, din cinematograful IMAX de lângă Piaţa Leicester din Londra. Invitația actorului ar fi venit după ce el a aflat că Prinţul William este un fan al filmului original „Top Gun”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton