Homepage  / Vedete străine

Prințesa Diana și-a prezis moartea. Noi dezvăluiri înfricoșătoare, parte dintr-un nou documentar

Prințesa Diana și-a prezis moartea. Noi dezvăluiri înfricoșătoare, parte dintr-un nou documentar
16

de Andra Stana,

Cu doi ani înainte de accidentul tragic în care și-a pierdut viața, Prințesa Diana a prezis că va muri într-un accident de mașină. Mama prinților William și Harry i-ar fi făcut mărturisiri șocante unuia dintre consilierii săi personali.

Prințesa Diana a prezis că își va pierde viața într-un accident de mașină

Dezvăluirea uluitoare – care a ajuns să fie cunoscută sub numele de „Nota Mishcon” – este discutată pe larg în viitoarea documentare Discovery+, „The Diana Investigations”, scrie pagesix.com.

În octombrie 1995, Diana a solicitat o întâlnire privată cu consilierul ei juridic personal, Victor Mishcon. Prințesa voia „să-i spună ceva ce o preocupa”.

Mishcon a luat note amănunțite despre conversația lor, în timpul căreia Diana ar fi spus că „surse de încredere”, pe care nu a vrut să le numească, au informat-o „că un accident de mașină ar putea fi înscenat”. Se pare că Diana a prezis că „fie va sfârși moartă, fie va fi grav rănită”.

Prințesa Diana și-a prezis moartea. Noi dezvăluiri înfricoșătoare, parte dintr-un nou documentar Disney+Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Prințesa Diana și-a pierdut viața acum 25 de ani

În august 1997, Diana – împreună cu partenerul ei, Dodi Al-Fayed, și cu șoferul ei, Henri Paul – a murit după ce Henri a intrat cu Mercedesul lor într-un stâlp, la 130 km/h, în tunelul Pont de l’Alma din Paris. Paul se afla sub influența alcoolului și a medicamentelor eliberate pe bază de rețetă, dar încerca, de asemenea, să se ferească de paparazzi, care îi urmăreau pe motociclete.

Potrivit experților din serialul-document de la Discovery+, Mishcon a dat nota întâlnirii sale cu Diana comisarului Poliției Metropolitane din Londra de la acea vreme, Sir Paul Condon.

Abia după ce succesorul lui Condon, John Stevens, a preluat postul, publicul a fost informat de existența biletului, deoarece Condon îl închisese într-un seif, mai scrie sursa citată.

Când medicul legist și-a anunțat ancheta, m-am asigurat că acea scrisoare a fost imediat înmânată medicului legist regal, care la acea vreme era Michael Burgess și care ulterior a devenit Lordul Justice Scott Baker”, a declarat Lord Stevens pentru cei de la Daily Beast, citați de Page Six.

L-am văzut pe lordul Mishcon cu aproximativ o lună înainte de a muri, cam în primăvara anului 2005, iar el a ținut să mențină cursul faptului că a crezut că [Diana] era paranoică și că nu a acordat prea multă credibilitate [biletului].

A existat o a doua scrisoare care ar fi fost scrisă de Diana în octombrie 1996, la două luni după divorțul de prințul Charles, și care a fost un ecou al unei premoniții similare. Majordomul Dianei, Paul Burrell, a publicat-o în cartea sa din 2003, „O datorie regală”.

„The Diana Investigations” are premiera pe 18 august pe Discovery+.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton