Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată cu primul copil

Prințesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată cu primul copil

de Redactia Tvmania

Prințesa Eugenie este însărcinată cu primul copil, anunțul fiind făcut oficial de Casa Regală Britanică pe conturile de socializare.

„Alteța sa Regală Prințesa Eugenie și Domnul Jack Brooksbank sunt foarte fericiți să anunțe că așteaptă un copil la începutul lui 2021”, se arată în anunțul postat pe contul de facebook al Casei Regale Britanice. „Ducele de York și Sarah, Ducesa de York, Dl și Dna George Brooksbank, Regina și Ducele de Edinburgh sunt încântați de această veste”.

Anunțul conform căruia Prințesa Eugenie este însărcinată cu primul copil este însoțit de o imagine de la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.

Pe 12 octombrie 2018, Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank în cadrul unei ceremonii care a avut loc la St. Georges Chapel, pe domeniul Castelului Windsor. Aceasta a purtat o rochie creată de Peter Pilotto și Christopher De Vos, cei care au fondat brandul londonez Peter Pilotto, în 2007. Detaliul impresionant a fost spatele decupat al rochiei, ce dezvăluia cicatricea pe care Prințesa Eugenie o avea în urma operației de scolioză.

Prințesa Eugenie este nepoata Reginei Elisabeta a II-a, așadar la eveniment au fost prezenți cei mai importanți membri ai familiei regale, printre care Regina, Prințul Philip, Prințul Charles, Ducele și Ducesa de Cambridge, Ducele și Ducesa de Sussex, Prințesa Anne, fiica Reginei, Zara Tindall, precum și Pippa Middleton, sora lui Kate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton