Homepage  / Filme Online

Prinţesa îndărătnică 3. Disney pregătește o continuare a filmelor cu Anne Hathaway

Prinţesa îndărătnică 3. Disney pregătește o continuare a filmelor cu Anne Hathaway
7

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fanii filmelor „The Princess Diaries” / „Prinţesa îndărătnică”! Se pare că Disney pregătește o continuare a filmelor cu Anne Hathaway, care a interepetat-o pe Mia Thermopolis, o elevă de liceu care află că este prințesa Genoviei și este instruită de bunica ei, regina Clarisse Renaldi, jucată de Julie Andrews.

Disney pregătește The Princess Diaries 3

Marți, The Hollywood Reporter și The Wrap au relatat că Disney dezvoltă un al treilea film „The Princess Diaries” / „Prinţesa îndărătnică” care va fi o continuare a filmelor cu Anne Hathaway, deși actrița nu a semnat încă. Aadrita Mukerji, care a scris pentru seriale precum Supergirl și Reacher, ar fi scris scenariul.

Hathaway a interpretat-o pentru prima dată pe Mia Thermopolis – o elevă de liceu americană care află că este prințesa Genoviei și este instruită de bunica ei, regina Clarisse Renaldi (Julie Andrews) – în filmul original din 2001.

Archival CinemaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Garry Marshall, care a murit în 2016, a regizat și continuarea din 2004, „The Princess Diaries 2: The Royal Engagement”. Filmele se bazează pe seria de cărți scrisă de Meg Cabot.

În legătură cu o eventuală reluare a rolului ei, Andrews, în vârstă de 87 de ani, a declarat pentru Entertainment Tonight la începutul acestui an: „S-ar putea să fiu o bunicuță prea bătrână pentru asta, nu știu”. Ea a adăugat: „Depinde care este povestea, iar dacă ei pot veni cu ceva, ar fi minunat. Dar dacă nu, vor fi alte lucruri”.

Anne Hathaway a declarat pentru People în ianuarie 2019 că știa că primul film va fi un succes. „Primind scenariul, pur și simplu am avut acel sentiment. L-am atins și a fost electric”. Ea a adăugat că rolul principal alături de Andrews a marcat „un vis devenit realitate” pentru ea.

Să reușesc și să fiu pe platou în fiecare zi, am ajuns să o îmbrățișez pe Julie Andrews în fiecare zi„, a spus Hathaway.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton