Homepage  / Vedete străine

Prințesa Kate și Prințul William, vești uluitoare de la fosta școală a lui George și Charlotte. Unul dintre profesori a fost arestat

Prințesa Kate și Prințul William, vești uluitoare de la fosta școală a lui George și Charlotte. Unul dintre profesori a fost arestat
7

de Roxana Mirea,

Kate Middleton și Prințul William vor fi, cel mai probabil, șocați atunci când vor afla ultimele vești de la fosta școală frecventată de Prințul George și Prințesa Charlotte. Unul dintre profesorii importanți ai școlii „Thomas's Battersea” a fost arestat și a pledat vinovat pentru acuzațiile grave care i s-au adus.  

Un profesor de la fosta școală a copiilor Prințului William a fost arestat

Prințul și Prințesa de Wales vor fi îndurerați de ultimele vești de la școala Thomas’s Battersea. Copiii cuplului regal, prințul George și prințesa Charlotte, au frecventat amândoi școala până la începutul acestui an, când s-au mutat la școala Lambrook de lângă Ascot.

Acum s-a aflat că șeful adjunct al departamentului pastoral de la Thomas’s Battersea, Matthew Smith, a pledat vinovat pentru infracțiuni de exploatare a copiilor. În special, acuzațiile nu se referă la copiii de la prestigioasa școală. Matthew Smith s-a alăturat școlii abia în septembrie, moment în care atât prințul, cât și prințesa plecaseră, scrie hellomagazine.com.

Imediat ce școala a aflat de acuzații, angajarea domnului Smith la școală a fost reziliată cu efect imediat, înainte de înfățișarea sa în instanță și de pledoaria de vinovăție.

Matthew Smith, din Southwark, a pledat vinovat de distribuirea de imagini indecente cu copii și de incitare la exploatarea sexuală a copiilor. O audiere pentru pronunțarea sentinței va avea loc la o dată ulterioară la Southwark Crown Court.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Profesorul a fost dat afară de la școală

Într-o declarație, școala a confirmat: „Am fost șocați și îndurerați să aflăm despre aceste acuzații. Siguranța și bunăstarea elevilor noștri este, și va fi întotdeauna, prioritatea noastră principală. Deoarece există proceduri penale în curs de desfășurare, ar fi nepotrivit să comentăm mai mult în acest moment, în afară de a spune că nu există nicio sugestie că infracțiunile au legătură cu angajarea domnului Smith la Thomas’s sau cu vreun elev actual sau fost elev al școlii. De îndată ce școala a aflat de acuzații, contractul de muncă al domnului Smith la școală, care a început în luna septembrie a acestui an, a fost reziliat cu efect imediat.”

Școala găzduiește băieți și fete cu vârste cuprinse între patru și 13 ani. Taxele sunt stabilite la 5.868 de lire sterline pe trimestru de la vârsta de patru ani și cresc la 6.628 de lire sterline de la vârsta de șapte ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton