Homepage  / Vedete străine

Prințul Albert de Monaco, escapadă în Disneyland alături de gemenii Gabriella și Jacques

Prințul Albert de Monaco, escapadă în Disneyland alături de gemenii Gabriella și Jacques

de Cătălina Matei,

Pe 12 mai, prințul Albert de Monaco a ajuns în Franța, în Disneyland mai precis, alături de gemenii Gabriella și Jacques. Toți trei au avut parte de momente speciale, s-au fotografiat alături de Mickey Mouse și Minnie în fața celebrului castel al Frumoasei din Pădurea Adormită și au vizitat toate atracțiile parcului. Toate acestea însă, fără prezența prințesei Charlene, care încă se confruntă cu probleme emoționale.

Timp de câteva ore bune, prințul Albert de Monaco și copiii săi mai mici, gemenii  Gabriella și Jacques, au schimbat castelul din Monaco, reședința monegască, cu cel din Disneyland.

Vizita familiei regale vine în contextul aniversării de 30 de ani de la înființarea parcului de distracții, dar aceasta nu e prima dată când cei mici se află la Disneyland. Prima lor vizită în parc a fost în aprilie 2019.

Foto: SYLVAIN BECHE/DISNEYLAND PARIS

„Părinții noștri (n.r. Prințul Rainier și Prințesa Grace) ne-au luat de timpuriu cu ei în vizite oficiale, dar noi nu simțeam că facem parte de la obligațiile de stat. Noi eram mici, iar ei își făceau îndatoririle serioase și stăteau cu noi când erau liberi și prețuiam acele momente”, a declarat Prințul Albert pentru People.

„Jacques și Gabriella încă sunt la vârsta la care explorează peste tot, mai ales în aceste excursii. Este fabulos să-ți faci astfel de amintiri cu ei”, a mai adăugat suveranul din Monaco.

Cea mai recentă apariție în formulă completă a familie regale monegaște – Prințul Albert, Prințesa Charlene și cei doi copii – a avut loc pe 7 mai, când au luat parte la un meci de rugby în Monaco.

Evenimentul a fost cea de-a doua apariție de-ale lui Charlene de când a revenit în Monaco după o lungă perioadă petrecută la un centru de reabilitare din Elveția – unde a primit îngrijiri pentru epuizare profundă, atât psihică, cât și fizică.

Se pare că Prințesa Charlene nu și-a însoțit familia la Disneyland. Presa internațională scrie că Prințul Albert începe încet și sigur, să-i obișnuiască pe cei mici cu responsabilitățile regale, fa fel cum au procedat și părinții lui cu el.

Copiii prințului Albert

Despre prințul Albert de Monaco se spune că are mai mulți copii nelegitimi, însă cei patru recunoscuți oficiali pot fi văzuți pentru prima dată împreună într-o fotografie rară.

Imaginea a fost inclusă într-un colaj video publicat pe Instagram de către Jazmin Grace Grimaldi, în vârstă de 29 de ani. Actriță și cântăreață, aceasta este fiica prnțului Albert al II-lea de Monaco și a fostului agent imobiliar Tamara Rotolo.

Prințul Albert al II-lea a confirmat public paternitatea lui Grimaldi la 1 iunie 2006, susținând că a vrut să-i protejeze identitatea până când ea va fi adultă.

În imaginea de mai sus, publicată de fiica cea mare pe contul său de Instagram, alături de Jazmin Grace și gemenii Gabriella și Jaques, născuți în urma mariajului cu prințesa Charlene, apare și Alexandre. Acesta din urmă are 18 ani și este fiul prințului Albert cu Nicole Coste, fostă însoțitoare de bord Air France din Togo, recunoscut și el oficial.

Deși au fost recunoscuți oficial, Jazmin Grace și alexandre nu au niciun drept la tron. Cel care va fi următorul monarh al Regatului Monaco este prințul Jaques, în vârstă de 7 ani.

Imaginea este specială ținând cont de reticiența prințesei Charlene de Monaco vizavi de relațiile anterioare ale soțului ei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton