Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Albert era să rămână fără mireasă

Prințul Albert era să rămână fără mireasă

de Redactia Tvmania

Până la nunta regală din Principatul Monaco mai este doar o zi, dar veștile nu sunt toate roz când vine vorba de protagoniștii evenimentului.

Au apărut voci care spun că mireasa nu ar fi atât de hotărâtă pe spună „Da” în fața altarului. Mai mult, Charlene Wittstock ar fi încercat să fugă din Principat, ea fiind surprinsă la aeroportul din Nisa, în timp ce își cumpăra un bilet spre Africa de Sud, relatează Daily Mail.

Viitoarea printesă de Monaco a fost reperată pe aeroportul din Nisa de către poliție, scrie Gândul, care citează cotidianul fracez L’Express.

Se pare că tânăra ar fi aflat niște detalii picante despre viața privată a Prințului Albert, de care nu avea habar până acum. Fosta înotătoare olimpică, în vârstă de 33 de ani, ar fi auzit că există o femeie care pretinde că ar fi însărcinată cu Prințul.

Nu ar fi prima dată când Prințul Albert ar fi acuzat de așa ceva. El mai are deja doi copii nelegitimi.

Această nouă informație despre infidelitățile Prințului Albert a venit de la Stephane Bern, unul dintre principalii comentatori tv specializați pe Casa Regală, și un prieten apropiat al Prințului de Monaco.

„O femeie ar putea pretinde foarte bine că este însărcinată cu Prințul. Nu putem face un test ADN ca să demonstrăm asta cu doar trei zile până la nuntă”, a declarat Bern pentru ziarul Le Parisien.

Ca să mascheze toate aceste zvonuri, Prințul Albert a ales să facă o promenadă prin Monaco, ca să arate că festivitățile pentru nuntă au rămas în picioare. Ceremoniile de vineri și de sâmbătă nu au fost anulate, iar încercarea logodnicei lui de a da iama cu fugiții nu a stricat petrecerea.

Întrebat de ce Prințul Albert nu a făcut nicio declarație cu privire la posibila fugă a logodnicei Wittstock, Bern a explicat că „un suveran nu se poate coborî la un asemenea nivel încât să declare faptul că

Cu toate acestea, avocatul prinţului Albert  a declarat miercuri că „toate afirmaţiile sunt false” şi că informaţiile apărute în ultimele 24 de ore nu sunt decât un „delir mediatic”. „Nu există niciun copil, este un zvon fals şi nefondat. Este totuşi uşor pentru un ziarist să-şi facă meseria, să verifice faptul că Charlene n-a mers la aeroport”, a punctat avocatul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton