Homepage  / Știri

Charlene şi Prinţul Albert, separaţi în noaptea nunţii

Charlene şi Prinţul Albert, separaţi în noaptea nunţii

de Redactia Tvmania

Prinţul Albert de Monaco şi soţia lui, Charlene Wittstock, cu care s-a căsătorit săptămâna trecută, nu au dormit împreună după nuntă, deoarece primul avea o întâlnire în dimineaţa următoare şi nu a vrut să fie blocat în trafic, relatează Daily Mail.

La scurt timp după ceremonia organizată în micuţul principat, Albert şi Charlene au plecat în ţara natală a ultimei, Africa de Sud, unde prinţul s-a cazat la hotelul Hilton, din Durban, în vreme ce soţia lui a ales hotelul Oyster Box, din Umhlanga Rocks, aflat la 15 kilometri distanţă!

“Asta e pentru că Albert trebuia să ajungă la conferinţa Comitetului Internaţional Olimpic”, a explicat tatăl miresei. “Începea la 7 dimineaţa, iar Albert nu voia să se trezească mult prea devreme, pentru a sta în trafic”.

Având în vedere că mireasa s-a răzgândit de cel puţin trei ori înainte de nuntă, iar presa europeană speculează deja că cei doi şi-au pus pirostriile doar de ochii lumii, credem că acest exces de zel al Prinţului Albert o să pună şi mai mult gaz pe focul zvonurilor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton