Homepage  / Vedete / Vedete străine

Imagini adorabile cu William, publicate de Charles și regina Elisabeta a II-a chiar în ziua în care prințul a împlinit 40 de ani

Imagini adorabile cu William, publicate de Charles și regina Elisabeta a II-a chiar în ziua în care prințul a împlinit 40 de ani
8

de Andra Stana,

Ziua de marți, 21 iunie 2022, este una specială pentru prințul William. Fiul cel mare al prințesei Diana și al prințului Charles a împlinit 40 de ani. Cu această ocazie, atât tatăl său, cât și Regina, bunica lui, i-au făcut urări pe rețelele de socializare.

Prințul William a împlinit 40 de ani. Ce urări i-au făcut prințul Charles și regina Elisabeta a II-a

După Jubileul bunicii sale, regina, ducele de Cambridge a fost sărbătorit, duminica trecută, de Ziua Tatălui. Prințul William își continuă seria de ocazii de petrecere prin marcarea celei de-a 40-a aniversări astăzi, 21 iunie, scrie marieclaire.com.

Membrii familiei ducelui i-au arătat deja multă dragoste în această zi specială. Mai precis, familia i-a dedicat postări speciale pe rețelele de socializare.

Primul a fost tatăl lui William, Prințul Charles (și, tehnic, Camilla Parker-Bowles, deoarece postarea apare pe pagina de Instagram Clarence House). Aceștia au scris: „Îi dorim Ducelui de Cambridge o aniversare fericită la 40 de ani!”, cu emoticoane de tort și baloane.

O trecere prin albumul de fotografii îl arată pe prinț în perioada în care era doar un bebeluș în brațele tatălui său. Apoi, îl putem vedea pe William pe când era copil și purta un costum de schi. Cea de-a treia imagine îi arată pe William și Charles în timp ce se aflau în aer liber, la o fermă.

De asemenea, Charles a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram o fotografie făcută pe balconul Palatului Buckingham. În imagine, William îl ține în brațe pe prințul George, când acesta era mic. Nu în ultimul rând, prințul Charles a publicat pe rețelele de socializare o fotografie mai recentă cu cei doi bărbați zâmbind și îmbrățișându-se.

Alte fotografii cu William, publicate pe contul de Instagram al reginei Elisabeta a II-a

Contul de Instagram al reginei, @theroyalfamily, a postat câteva fotografii la fel de frumoase cu William de-a lungul anilor, atât cu bunica sa, cât și fără ea.

„La mulți ani la 40 de ani pentru Ducele de Cambridge!”, este mesajul scris în dreptul acestor imagini.

„Prințul William Arthur Philip Louis este fiul cel mare al Prințului de Wales și al Dianei, Prințesa de Wales. S-a născut la 21 iunie 1982, la ora 21.03, la Spitalul St Mary’s, Paddington, Londra. Un buletin, plasat pe porțile Palatului Buckingham, anunța că a cântărit 7lb 1 1/2 oz. (3.2 kilograme, n.red.)”.

5th anniversary of tower block fire in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton