Homepage  / Vedete străine

Prințul de Wales, recepționer într-un restaurant indian. William a răspuns la telefon și s-a ocupat de rezervări

Prințul de Wales, recepționer într-un restaurant indian. William a răspuns la telefon și s-a ocupat de rezervări
7

de Cătălina Matei,

După câteva zile de vacanță, prințul William și Kate Middleton și-au reluat îndatoririle publice, iar prima lor vizită oficială după Paște a fost în Birmingham, pentru a marca diversitatea culturală a orașului. Printre opririle cuplului regal, s-a regăsit și un restaurant cu specific indian, unde primul născut al regelui Charles al III-lea a răspuns la telefon și s-a ocupat de o rezervare.

În timpul vizitei lor din orașul Birmingham, al cărei scop a fost de a marca diversitatea culturală a metropolei, prințul William și Kate Middleton s-au distrat de minune. De data aceasta, cel care a ieșit în evidență a fost prințul de Wales.

Cei doi s-au oprit și la un restaurant cu specific indian, unde au ajutat la prepararea lipiilor cu legume și curry, iar William a a vrut să se implice direct în activitatea localului și a răspuns la telefonul la care clienții sună să facă rezervări, scrie Hello!.

Clipul postat deja pe rețelele de socializare a devenit rapid viral. În video-ul respectiv, William poate fi văzut și auzit vorbind la telefon cu un client care a sunat să rezerve o masă pentru două persoane, la restaurantul Indian Streatery, fără că cel din urmă să știe că vorbește chiar cu viitorul rege.

„Avem o masă pentru doi chiar acum?”, a întrebat William proprietarii restaurantului. „Două și jumătate este ok? Se pare că acum nu sunt locuri libere. Ai un tren la ora 3? Dacă ai putea veni la două și jumătate, ar fi bine. Poate două și un sfert și ai putea să prinzi și trenul de la trei?”, i-a sugerat William clientului aflat la telefon.

Întreaga audiență s-a amuzat în momentul în care prințul de Wales a pronunțat greșit numele restaurantului, acesta transformând Bennetts Hill în ceva care suna mai degrabă ca Benitsia Street. După ce a pus telefonul jos, prințul a spus: „Probabil că l-am trimis în altă parte în Birmingham, așa că îmi cer scuze”.

Prince William and Kate in BirminghamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Însă dincolo de momentul amuzant petrecut în restaurantul cu pricina, Kate Middleton a fost cea care a atras toate privirile, ca de obicei. Prințesa de Wales a purtat o rochie plisată de culoare vișinie marca Karen Millen. Bineînțeles, machiajul și cofura au fost impecabile!

Prince William and Kate Visit BirminghamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton