Homepage  / Vedete / Vedete străine

Prințul Harry a dezvăluit câți copii și-ar dori să aibă

Prințul Harry a dezvăluit câți copii și-ar dori să aibă

de Redactia Tvmania

Prințul Harry și Meghan Markle nu plănuiesc să aibă o familie numeroasă, această informație venind chiar și partea Ducelui de Sussex.

Într-un interviu pentru British Vogue, Prințul Harry a dezvăluit că își dorește doar doi copii alături de soția sa, Meghan, vorbind totodată și despre grijile pe care le are în ceea ce privește planeta și schimbările climatice.

Ducele de Susex i-a luat un interviu expertului Jane Goodall pentru ediția de septembrie a revistei, un număr realizat în colaborare cu Meghan Markle. Cei doi au vorbit despre schimbările climatice și viitorul planetei.

„Ceea ce trebuie să amintim tuturor este: aceste lucruri se întâmplă acum. Trăim deja asta… Ceea ce este înspăimântător”, a declarat Prințul Harry.

 
 

Jane Goodall l-a întrebat pe acesta dacă simte că și-a schimbat atitudinea față de planetă de când a devenit tată, în luna mai a acestui an. 

„Da, este o diferență. Cred că datorită oamenilor pe care i-am întâlnit și a locurile pe care am fost atât de norocos să le văd, am avut întotdeaun o conexiune și o dragoste pentru natură. Văd totul diferit acum, fără îndoială. Dar întotdeauna am vrut să încerc și să mă asigur, că înainte să am un copil și să sper că voi avea copii…”, a spus Harry, el fiind întrerupt apoi de Jane.

„Nu prea mulți!”, a spus aceasta, iar Ducele de Sussex i-a răspuns că ar vrea „doi, maximum!”. Harry a continuat, spunând că locul în care trăim este doar împrumutat și, dacă suntem atât de evoluați pe cât ar trebui, ar trebui să lăsăm ceva mai bun în urmă pentru noua generație.

În același interviu cu Jane Goodall, Prințul Harry a vorbit și despre rasism și prejudecăți, acesta explicând că unii oameni nu realizează că acestea sunt moștenite.

„În ciuda faptului că te poți duce la cineva și îi poți spune ‘Ceea ce ai zis sau felul în care te-ai comportat este rasist’, acesta se va întoarce și va spune, ‘Nu sunt rasist’”, a declarat Harry.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton